اگر شما هم از افرادی هستید که یارانه خود را از همسر یا همسر سابق جدا کرده اید، ممکن است با مشکل واریز نشدن یارانه بعد تفکیک مواجه شوید. در این مقاله به دو دلیل اصلی قطع یارانه بعد از جدا سازی و راه حلهای ممکن برای این مشکل میپردازیم. بنابراین اگر شما هم علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن را نمی دانید، با ما همراه شوید تا بهترین راه حلها را برای پرسش یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده شما توضیح دهیم.
یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده!
👈 افراد مطلقه و خانوادههایی که عضو جدیدی به آنها اضافه شده، برای جدا کردن یارانه برای سرپرستان جدید خانوار، باید از ۱۰ تا ۲۰ هر ماه اقدامات لازم را انجام دهند.
افرادی که ازدواج کرده و تمایل به جدا کردن حساب یارانه خود دارند، باید با مدارک از جمله اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، اصل شناسنامه و کارت ملی والدین و همچنین عقد نامه خود را دفاتر پلیس +۱۰ برده و تقاضای جدا کردن یارانه نمایند.
یکی دیگر از دلایل جداسازی یارانه ها طلاق زوجین می باشد. برای جداسازی یارانه این افراد، باید مدارک مورد نیاز مانند شناسانه، کارت ملی، سند طلاق و … را به دفاتر پلیس +۱۰ برده و تقاضای جدا کردن یارانه نمایند.
هر فرد نیز باید حساب یارانه جدایی برای خود را در یکی از بانکها ایجاد کند تا رایانه پرداخت شود. در صورت عدم توافق افراد مطلقه برای انتقال یارانه و ایجاد مشکل توسط یکی از طرفین، باید به مرکز فرمانداری شهر یا استان خود مراجعه کنند. حال در ادامه قصد داریم در خصوص واریز نشدن یارانه بعد تفکیک صحبت کرده و علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن را بررسی نماییم
برای اطلاع از نحوه ورود و کار با سایت اعتراض به قطع یارانه معیشت و دهک بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
۲ علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن
👈 بسیاری از افراد این سوال را دارند که با اینکه یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده که باید بیان کنیم واریز نشدن یارانه بعد تفکیک دلایل متفاوتی دارد که ما در این مقاله به ۲ علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن می پردازیم:
عدم ثبت شماره حساب در بانک علت واریز نشدن یارانه بعد تفکیک
یکی از دلایل عدم واریز یارانه بعد تفکیک ثبت نکردن شماره حساب می باشد. ضروری است به این نکته توجه نمایید که سرپرستان جدید خانوارهای مذکور باید بلافاصله پس از ثبت تغییرات مربوطه در پلیس +۱۰ با مراجعه به یکی از شعب بانکی که قصد دارند یارانه خود را از آن بگیرند مراجعه کرده و شماره حساب جدید ایجاد کرده و سپس آن را در سامانه رفاهی ثبت نمایند. اگر این شماره حساب را در سامانه ثبت ننمایید ممکن است یارانه شما پرداخت نشده و علت یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده است همین مورد باشد.
سرپرستان خانواری که در حال حاضر یارانه نقدی را دریافت میکنند و متقاضی ثبت ازدواج، طلاق، فوت و… در خانواده خود می باشند، باید به همراه مدارک هویتی شناسنامه، کارت ملی و …و مستندات لازم به دفاتر پلیس +۱۰مراجعه کنند.
خانوادههایی که در حال حاضر به صورت نقدی دریافت میکنند و متقاضی تغییر سرپرست خانواده به دلایل مهجوریت، مجنون شدن سرپرست خانوار، اعتیاد سرپرست خانوار و … میباشند، باید با مستندات لازم به فرمانداری محل زندگی خود مراجعه کرده و این مورد را ثبت نمایند.
مشکل در اطلاعات شخصی علت واریز نشدن یارانه بعد تفکیک
اگر یارانه شما پس از تفکیک حساب بانکی واریزنشدهاست و باز پرسش یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده را دارید، دومین راه حل برای حل مشکل واریز نشدن یارانه بعد تفکیک، اصلاح اطلاعات شخصی شماست. برای این کار باید به سامانه جامع حمایت از خانوار واردشدهو اطلاعات شما را بررسی کرده و اصلاح نمایید. این اقدام میتواند مشکل واریز نشدن یارانه شما را حل کند.
ارتباط با مراجع مربوطه جهت رفع مسائل واریز یارانه
در صورتی که اصلاح اطلاعات شخصی شما مشکل واریز یارانه را حل نکرد، باید به مراجع مربوطه مانند بانک مربوطه یا دفتر خدمات اجتماعی منطقه خود مراجعه کرده و از آنها پیگیری کنید. آنها میتوانند به شما راهنمایی کنند و اطلاعات لازم را ارایه دهند تا مشکل واریز یارانه شما رفع شود.
پس از جدا شدن، در صورتی که یارانه واریزنشدهباشد، ابتدا باید صبور باشید و منتظر واکنش مراجع مربوطه باشید. در این مدت میتوانید با تماس یا مراجعه حضوری به دفتر خدمات اجتماعی یا بانک مربوطه، وضعیت واریز یارانه خود را پیگیری کنید و در صورت نیاز اقدامات لازم را انجام دهید.
جهت اطلاع از نحوه استعلام دهک خانوار با کد ملی وارد لینک مربوطه شوید.
شرایط لازم برای جدا کردن یارانه
👈 بسیاری از مواقع علت واریز نشدن یارانه بعد تفکیک و قطع یارانه بعد از جدا سازی، نداشتن شرایط لازم می باشد. شرایط لازم برای جدا کردن یارانه به شرح زیر است:
با توجه به شرایط شما، جداسازی یارانه متفاوت است که تمامی این شرایط را برای شما اینجا توضیح میدهیم و در صورت قطع یارانه بعد از جدا سازی باید این شرایط را بررسی کرده و در صورت داشتن شرایط لازم نسبت به اعتراض خود اقدام نمایید.
سایت رفاهی یک سامانه تفکیک یارانه از سرپرست خانوار است که میتوانید اعتراض به دهک بندی تفکیک یارانه و… داخل این سامانه انجام دهید.
✅ جدا کردن یارانه بعد از ازدواج
در این شرایط، پسری که قبل از ازدواج کردن پدر او سرپرست خانواده است و یارانه به حساب پدر خانواده واریز میشود، با ازدواج خود سرپرست یک خانواده جدید میشود باید یارانه خود را جدا کند. برای این اقدام، زوجین لازم است ثبت نام یارانه ازدواج خود را به آدرسهایی که مراکز پلیس +۱۰ به آنها داده مراجعه کنند تا نامشان از لیست خانواده حذف شود.
به این نکته توجه نمایید که این مراحل حدود ۱ تا ۲ ماه زمان لازم است.
برای اینکه یارانه یک ماه را از دست ندهید، پیشنهاد میشود مراحل بالا را بین دهم تا بیستم هر ماه انجام دهید. همچنین از قبل شماره حساب های خود را ایجاد کرده و در دست داشته باشند تا زمان تغییرات به حداقل برسد. سپس وارد سامانه شده و یارانه خود را ثبت نمایند.
مدارک لازم برای جدا کردن یارانه از خانواده بعد از ازدواج شامل موارد زیر است: – اصل شناسنامه – اصل کارت ملی – اصل شناسنامه و اصل کارت ملی والدین خود و همسر – اصل و کپی عقدنامه
✅ جدا کردن یارانه بعد از طلاق
زوجهایی که از یکدیگر جدا شدهاند باید مدارکی مانند شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی تمام مدارک را به دفاتر پلیس+ ۱۰ ارائه دهند تا بتوانند تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند. سپس باید حساب یارانه جدا برای خود در یکی از بانکها ایجاد کنند؛ در غیر اینصورت یارانه برای آنها پرداخت نمیشود.
✅ همچنین، افراد خانواده بد سرپست نیز برای جداسازی یارانه باید به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پیش از آن برای انجام امور تغییر در کفالت و حضانت به مرکز فرمانداری استان محل زندگی خود مراجعه کرده و نامه رسمی از فرمانداری دریافت کنند.
همچنین پس از فوت سرپرست خانوار، یارانه اعضای خانواده بهطور موقت قطع میشود. برای ادامه دریافت یارانه، مادر به همراه فرزندان خود باید با مدارکی مانند اصل شناسنامه و کارت ملی، کپی مدارک شناسایی، کارت ملی سرپرست قبلی و گواهی فوت سرپرست خانواده به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پس از انجام مراحل لازم، یارانه یا به حساب مادر خانوار واریز میشود یا در مواقعی که فرزند ارشد سرپرستی خانواده را بر عهده بگیرد، به حساب او واریز میشود.
بنا به ماده ۹ قانون تغییر سرپرست هدفمند کردن یارانه، تغییر سرپرست رایانه بر اساس شرایط زیر صورت میگیرد و الزاما باید اطلاع کاملی از آن داشته باشیم:
✔ مفقودی سرپرست برای مدت سه ماه
✔ جنون، سفاهت یا مهجور بون سرپرست
✔ زندانی بودن یا شدن سرپرست
✔ عدم حضور سرپرست در محل زندگی خانوار (خارج از کشور)
✔ اعتیاد سرپرست ۶- رای قطعی مراجع قضایی
✔ فوت سرپرست
در صورتی که هر یک از موارد فوق با شرایط ما منطبق باشد، باید همراه با مدارک مربوطه و یک درخواست کتبی، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی سرپرست فعلی و سرپرست جدید (مادر خانوار) به فرمانداری مراجعه کنیم.
سپس نامه مربوط به پلیس +۱۰ را دریافت و به پلیس +۱۰ مراجعه کرده و نسبت به تغییر سرپرست اقدام کنیم. پس از تغییر سرپرست، سرپرست جدید موظف است برای ثبت شماره حساب به بانک مراجعه کند.
حال اگر شرایط جدا سازی یارانه را با توجه به موارد بیان شده نداشته و درخوسات جدا سازی یارانه خود را نمایید، قطع یارانه بعد از جدا سازی صورت گرفته و یارانه جدید به شما تعلق نخواهد گرفت.
زمان واریز یارانه بعد تفکیک
👈 زمان مورد نیاز برای جدا کردن یارانه حدود یک تا دو ماه است تا پس از انتقال به حساب سرپرست خانوار، یارانه افراد واریز شود.
باید توجه داشت که برای ایجاد حساب یارانه جدید در بین زوجهای جوان، الزاما باید هر دو یارانه فعال داشته باشند.
اگر یارانه هر دو یا یکی در خانواده قبلی قطعشدهباشد، با درخواست جدید برای زوجی که یارانه اش پیشتر قطعشدهاست، امکان فعال کردن مجدد یارانه وجود ندارد و همین علت نیز می تواند باعث واریز نشدن یارانه بعد تفکیک باشد ، حتی اگر زوج در خانواده جدید خود با مشکلات شدید اقتصادی رو به رو باشند.
برای استعلام واریز یارانه با کد ملی و دستوری کلیک نمایید.
پیگیری علت قطع یارانه بعد از جدا سازی
👈 مردم میتوانند از چند روش برای پیگیری مشکلات مربوط به عدم واریز یارانه نقدی و پرسش یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده استفاده کنند و درخواست تغییر دهکبندی یا اعتراض در مورد مسائل دیگری که درباره عدم واریز یارانه وجود دارد، ثبت کنند.
دو سامانه به نامهای ثبت اعتراض و بازبینی برای این منظور ایجاد شدهاند.
وزارت رفاه اعلام کرده است که سرپرستان خانوار میتوانند برای ثبت و پیگیری درخواست خود به آدرس اینترنتی https://hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند. افراد متقاضی میتوانند از طریق شماره گویای ۰۹۲۰۰۶۳۶۹ با کد ملی خود تماس بگیرند و پس از ثبت کد ملی و شماره تماس سرپرست خانوار، علت عدم واریز یارانه و وضعیت آن بررسی میشود. در صورت عدم دسترسی به این موارد می توانید با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس گرفته و مشکل خود را بر طرف نمایید.
جهت پیگیری نتیجه اعتراض به قطع یارانه وارد لینک شوید.
خلاصه مقاله واریز نشدن یارانه بعد از تفکیک
با توجه به مشکل واریز نشدن یارانه بعد تفکیک، میتوان گفت که اصلاح اطلاعات شخصی یکی از راههای اصلی برای حل این مشکل است. اگر اطلاعات شخصی شما پس از جدا شدن تغییر کرده است، باید این تغییرات را به سازمان مربوطه اعلام کرده و از آنها پیگیری کنید. در صورتی که اصلاح اطلاعات شخصی مشکل واریز یارانه را حل نکرد، میتوانید با مراجعه به بانک مربوطه یا دفتر خدمات اجتماعی منطقه خود، این موضوع را پیگیری کرده و راهحل مناسب را برای واریز یارانه خود پیدا کنید.
به این ترتیب، میتوانید مشکل واریز نشدن یارانه بعد از تفکیک را به خوبی حل کرده و از حقوق خود بهرهمند شوید. حال اگر تمامی راه حل های بیان شده را رفته و باز نیز پرسش یارانه رو جدا کردم ولی واریز نشده را دارید، می توانید برای مشاوره و رفع مشکل قطع یارانه بعد از جدا سازی با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل کنید.
برای دانلود پی دی اف مقاله واریز نشدن یارانه بعد تفکیک کلیک نمایید.
سوالات متداول
علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن چیست؟
دلایل مختلفی مانند ثبت نکردن شماره حساب، تغییرت در اطلاعات شخصی می تواند علت واریز نشدن یارانه بعد از جدا شدن باشد، که در طول مقاله مفصل در این خصوص صحبت شده است.
زمان واریز یارانه بعد تفکیک کی می باشد؟
زمان مورد نیاز برای جدا کردن یارانه حدود یک تا دو ماه است تا پس از انتقال به حساب سرپرست خانوار، یارانه افراد واریز شود.
شرایط لازم برای جدا کردن یارانه افراد چه می باشد؟
تمامی شرایط و مدارک مورد نیاز برای حداکردن یارانه در طول مقاله بیان شده است.
دیدگاه ها