شرایط انتقال یارانه متوفی در سال 1403 اعلام شد. همانطور که میدانید اگر سرپرست خانواده به هر دلیلی فوت کند، دولت در اولین فرصت واریز یارانه را به حساب این شخص قطع میکند و افرادی که تحت سرپرستی فرد متوفی قرار دارند، یارانهای دریافت نخواهند کرد. بنابراین اولین کاری که باید انجام دهید این است که برای جدا کردن یارانه پس از فوت سرپرست اقدامات لازم را انجام دهید.
سازمان هدفمندسازی یارانه بعد از اینکه مدارک سرپرست خانواده و مدارک شما را بررسی کند، یارانه به حساب شخصی که به عنوان سرپرست جدید خانواده شناخته میشود واریز خواهد شد. با توجه به اینکه در زمینه شرایط انتقال یارانه متوفی سؤالات متعددی پرسیده میشود، اگر در این زمینه سؤال و ابهامی دارید، میتوانید با کارشناسان ما در مجموعه مشورت در ارتباط باشید تا در شما عزیزان را یاری کنند.
آشنایی با شرایط انتقال یارانه متوفی
یارانه معیشتی هر ماه به میزانی که دولت مشخص کرده به حساب سرپرست خانواده پرداخت میشود و سرپرست خانواده میتواند در اواخر هر ماه وضعیت و میزان یارانه خود را بررسی کند. اما اگر سرپرست خانواده به هر دلیلی فوت کند، واریز یارانه به حساب وی سریعاً قطع خواهد شد و در این شرایط افراد دیگر خانواده باید برای تعیین وضعیت یارانه پرداختی شخص متوفی اقدام کنند.
اگر اعضای خانواده به شرایط سنی خاصی رسیده باشند و بالغ باشند، میتوانند برای انتقال و جداسازی یارانه پس از فوت سرپرست خانواده با ارائه مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده اقدامات لازم را انجام دهند. اما اگر شخص هنوز به سن قانونی نرسیده باشد، باید برای درخواست انتقال یارانه متوفی، حتماً فرایند انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید را انجام دهد. به این منظور شخص باید یک سرپرست جدید را به سازمان هدفمندسازی یارانه معرفی نماید تا پس از آن یارانه به حساب فرد جدید واریز شود.
جهت اطلاع از تلفن اعتراض به قطع یارانه وارد لینک مربوطه شوید.
نحوه دریافت معیشتی بعد از فوت سرپرست خانواده
افراد از طریق آشنایی با شرایط انتقال یارانه متوفی میتوانند به راحتی برای انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید اقدامات کرده و مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده را به سازمان مربوطه ارائه نمایند.
نحوه دریافت معیشتی بعد از فوت سرپرست خانواده و اقدام برای جداسازی به این صورت است که یکی از اعضای خانوار که سرپرست جایگزین شناخته میشود، باید برای اصلاح اطلاعات اعضای خانوار به سازمان هدفمندی یارانهها مراجعه نماید.
سپس همراه با مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده به یکی از دفاتر پلیس + ۱۰ محل سکونت خود مراجعه کرده و مدارک انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید را تحویل دهد.
در گام بعد برای اینکه کارهای مربوط به تغییر حساب بانکی برای سرپرست جدید صورت بگیرد، یکی از اعضای خانواده یا مادر باید به شعبه بانکی که حساب یارانه سرپرست قبلی در آن ایجاد شده بود مراجعه کرده و برای افتتاح حساب در سامانه رفاه به آدرس refahi.ir اقدام کند.
اگر مبلغ یارانه در حساب متوفی مسدود شده باشد، همه بانکها باید پس از ثبت حساب سرپرست جدید در سامانه refahi.ir در جهت انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید، مبلغ را از حساب متوفی به حساب سرپرست اعلام شده منتقل نمایند.
یکی از مهمترین شرایط انتقال یارانه متوفی و نکاتی که افراد باید در نظر بگیرد این است که اعضای خانوار باید در اسرع وقت برای اصلاح اطلاعات خانوار به سازمان هدفمندسازی یارانهها مراجعه کنند، چرا که ممکن است مهلتی که این سازمان برای اصلاح اطلاعات در نظر گرفته تمام شود. هرچند که تاکنون اشارهای به مهلت اصلاح اطلاعات نشده، اما توصیه میکنیم که حتماً در اسرع وقت برای تعیین تکلیف یارانه متوفی و انجام مراحل انتقال اقدام نمایید.
مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده
افرادی که سؤال دارند تکلیف یارانه افراد فوت شده چیست؟ باید حتماً ابتدا شرایط انتقال یارانه متوفی در سال ۱۴۰۳ را بررسی کرده و مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده را ارائه کنند. نحوه دریافت معیشتی بعد از فوت سرپرست خانوار به این شکل است که افراد باید به پلیس + ۱۰ مراجعه نموده و یک سری مدارک را تحویل دهند.
برخی از افراد نمیدانند چه مدارکی را باید ارائه کنند. در ادامه به لیست مهمترین مدارکی که بعد از فوت سرپرست خانوار باید ارائه کنید اشاره کردهایم.
- ارائه اصل مدارک از جمله شناسنامه و کارت ملی
- ارائه کپی مدارک مربوطه به شناسامه و کارت ملی
- تهیه کردن اصل کارت ملی سرپرست قبلی (متوفی)
- ارائه نمودن اصل شناسنامه متوفی
- ارائه گواهی فوت سرپرست قبلی (متوفی)
برای دریافت کد دستوری ثبت نام جاماندگان یارانه بر روی لینک کلیک کنید.
زمان انتقال یارانه به حساب سرپرست جدید
زمانی که یک حساب در سامانه رفاه به آدرس refahi.ir برای سرپرست جدید خانواده ایجاد میشود، افراد میتوانند از ماه بعد یارانه معیشتی دریافت کنند. اما برخی از افراد سؤال دارند که پس از تعیین تکلیف و داشتن شرایط انتقال یارانه متوفی، مبلغ ماهانه یارانه چه زمانی واریز میشود؟ باید بگوییم یارانه معیشتی ۲ ماه پس از اینکه سرپرست جدید تعیین شود، به حساب وی واریز خواهد شد.
چنانچه این مدت زمان به تأخیر بیفتد، شما میتوانید با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تماس بگیرید یا بانک عاملی که در آنجا حساب باز کردهاید را در جریان این امر قرار دهید تا پیگیریهای لازم را انجام دهند.
مشاوره شرایط انتقال یارانه متوفی
افرادی که مشمول دریافت یارانه معیشتی هستند، چنانچه شخص سرپرست خانواده فوت کند، باید در اسرع وقت برای جداسازی یارانه خود اقدامات لازم را انجام دهند. در سال جدید شرایط انتقال یارانه متوفی اعلام شده و افراد با داشتن مدارک لازم برای انتقال یارانه فرد فوت شده میتوانند اقدام کنند.
افرادی که سؤال دارند تکلیف یارانه افراد فوت شده چیست؟ باید ابتدا جهت انتقال یارانه فرد فوت شده به حساب سرپرست جدید، در سامانه refahi.ir یک حساب ایجاد کنند تا شرایط انتقال یارانه متوفی را داشته باشند.
از آنجا که بسیاری از افراد سؤال دارند چند روز پس از انتقال یارانه متوفی، مبلغ واریز خواهد شد، باید بگوییم دو ماه پس از بررسی شرایط انتقال یارانه متوفی از سوی سازمان هدفمندسازی یارانهها، مبلغ ماهانه به حساب سرپرست جدید واریز خواهد شد.
با توجه به اینکه ممکن است بسیاری در ارتباط با شرایط انتقال یارانه متوفی سؤال داشته باشند، میتوانید با همکاران ما در مجموعه مشورت تماس بگیرید تا در صورت داشتن هرگونه سؤال پاسخگوی شما عزیزان باشند و اطلاعات کامل را در اختیارتان قرار دهند.
برای تغییر شماره حساب یارانه غیرحضوری بر روی لینک کلیک کنید.
خلاصه مطالب
زمانی که سرپرست خانواده فوت میشود، این سؤال بوجود میآید که تکلیف یارانه افراد فوت شده چیست؟ و برای انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید چه باید کرد؟ باید بگوییم که بر اساس شرایط انتقال یارانه متوفی در سال ۱۴۰۳ افراد باید ابتدا به پلیس + ۱۰ مراجعه کنند و پس از آن به یکی از بانکهای عامل برای تغییر حساب سرپرست قبلی به سرپرست جدید اقدام نمایند.
افراد برای این کار باید مدارک لازم جهت انتقال یارانه فوت شده را در اختیار پلیس + ۱۰ قرار دهند تا فرایند جداسازی یارانه معیشتی صورت بگیرد. در این مقاله اطلاعات مفیدی در ارتباط با نحوه دریافت معیشتی بعد از فوت سرپرست خانواده و شرایط انتقال یارانه متوفی توضیح دادیم. چنانچه شما عزیزان نیازمند کسب اطلاعات تکمیلی در این زمینه هستید، میتوانید با همکاران ما در مشورت در ارتباط باشید یا سؤالات خود را در زیر مقاله کامنت کنید.
برای دانلود pdf مقاله شرایط انتقال یارانه متوفی کلیک نمایید.
سوالات متداول
شرایط انتقال یارانه متوفی چیست؟
زمانی که سرپرست خانواده فوت میشود، افراد باید به پلیس + ۱۰ مراجعه نموده و برای انتقال یارانه فوت شده به سرپرست جدید اقدام کنند.
مدارک لازم برای انتقال یارانه فوت شده چیست؟
برای اطلاع از مدارکی که باید به پلیس + ۱۰ ارائه کنید، میتوانید به متن مقاله مراجعه نمایید.
زمان دریافت معیشتی بعد از فوت سرپرست خانواده چه تاریخی است؟
دو ماه بعد از انجام اقدامات لازم و باز کردن حساب مبلغ یارانه به حساب سرپرست جدید واریز خواهد شد.
با سلام.پدرم من فوت کرده و سرپرست خانوار بوده و یارانه من و برادر و خواهرم ب حساب پدرم واریز میشده.بعد پدرم من سرپرست شدم چون مادرم هم قبل پدرم فوت کرده بود..مدارک لازم رو ب پلیس +۱۰ بردم ثبت کردم الان ۳ماه از فوت پدرم گذشته و دیشب مبلغ فقط ۱ماه یعنی ۹۰۰ هزارتومن بابت ۳نفر رو فقط واریز شده پس دوماه قبلو چرا واریز نکردن یعنی ۱ملیون ۸۰۰ هزارتومن نریختن.چرا نریختن ۲ماه رو و ایا واریز میشه تو ماه بعد..اگه واریز نشه ب کجا باید شکایت کنم ک واریز کنن این دوماه رو
سلام وقت بخیر
شما باید تشریف ببرید سازمان هدفمتدی یارانه ها تا برسی شود و مبالغ واریز نشده برای شما واریز شود به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
باسلام.۳ماه پیش پدرم فوت شده و سرپرست خانوار بوده.(منو.برادرم.خواهرم.وخودش.۴نفر) حالا من شدم سرپرست.واسه ۳نفر برادر.خواهر وخودم.. پلیس +۱۰ رفتم تبت کردم بانکم رفتم ثبت کردم.الان فقط واسم ب اضای ۳نفر فقط ۹۰۰ تومن واریز شده فقط ۱ماه…دوماه رو واریز نکردن مبلغ ۱ملیونو۸۰۰ ازار تومن…چکار باید کنم ک واریز کنن چرا اینجوری میکنن.عین دوزدی هست اینکار
سلام وقت بخیر
شما باید حضوری تشریف ببرید سازمان هدفمندی یارانه به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رضایی داخلی 109 در ساعات 17 الی 23 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام وقت بخیر
پدرم چهار ماه فوت شده اگه الان اقدام کنم مبلغ چهار ماه که اقدام نشده هم سیو میشود یا خیر سوخته میشود؟
سلام وقت بخیر
اگر داخل بانک مرکزی بلوکه شده باشد بله امکان دریافت ۴ ماه را دارید درغیر این صورت خیر به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی 106 در ساعات 17 الی 23 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند