گاه ممکن است که صاحبان خودرو، کارت سوخت خود را گم کنند و یا به علت آسیب دیدن این کارت (شکسته شدن یا خراب شدن) دیگر قابل استفاده نباشد. هم چنین آن دسته از افرادی که خودروی دست دوم خریداری کرده اند ولی خودروی آن ها فاقد کارت سوخت است یا قبلا این کارت به سرقت رفته است، مشمول لیست افرادی خواهند بود که می توانند برای ثبت نام کارت سوخت المثنی اقدام کنند.
پس از مراجعه به مراکز پلیس +10 و تکمیل فرم ثبت نام، ممکن است تحویل کارت سوخت شما با تاخیر مواجه شود؛ در این حالت می توانید به کمک استعلام گیری از سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی، نسبت به کسب اطلاع از آخرین وضعیت کارت خود اقدام کنید. لازم به ذکر است که تنها راه پیگیری کارت سوخت المثنی سامانه نیست و در این مقاله به بررسی سایر روش ها و نیز مدارک مورد نیاز برای ثبت نام پرداختیم. با ما همراه باشید.
متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که معمولا در بازه زمانی 20 روزه کارت سوخت تحویل شما داده خواهد شد. اما اگر زمان تحویل طول کشید می توانید از طریق سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی اقدام به پیگیری نمایید. لازم به ذکر است که در صورت داشتن سوال و یا نیاز به راهنمایی بیشتر، می توانید با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس گرفته و با کارشناسان مجموعه مشورت ارتباط برقرار کنید.
معرفی سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی
اگر کارت سوخت خود را گم کرده اید یا به سرقت رفته است یا سوخته، مفقود شده و شکسته است و دیگر امکان استفاده از آن را برای بنزین سهمیه ای ندارید، می توانید برای صدور کارت سوخت المثنی درخواست دهید. توجه داشته باشید که در حال حاضر تنها می توان به صورت حضوری و با مراجعه به مراکز پلیس +10 درخواست کارت المثنی سوخت داد. پس از ارائه درخواست، کارت شما توسط مرکز پژوهش و توسعه ناجی به صورت خودکار صادر خواهد شد.
طبق اعلام مدیر سامانه هوشمند سوخت، کارت سوخت ها ظرف مدت 20 روز به صاحبان خود تحویل داده می شوند. اما گاه ممکن است به دلایلی چون: عدم توانایی در تامین مواد اولیه تهیه کارت، درج آدرس اشتباه، عدم حضور در خانه برای تحویل کارت یا وجود مشکل در سیستم های ناجا و اداره پست و… تحویل کارت سوخت المثنی شما با تاخیر مواجه شود و شما اطلاعی از وضعیت حال حاضر آن نداشته باشید.
در چنین شرایطی میتوانید از طریق سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی که در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد، نسبت به استعلام گیری از وضعیت آن اقدام کنید. همچنین میتوانید در صورت مفقودی کارت سوخت برای پیگیری وضعیت اقدامات لازم را انجام دهید.
❇ معرفی 3 سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی:
✔ سامانه پیگیری کارت سوخت مفقود شده:
اگر کارت سوخت المثنی خود را مجددا گم و یا مفقود کرده اید، می توانید به سامانه کارت جامانده در جایگاه و باجه معطله پست به نشانی اینترنتی scs.niopdc.ir مراجعه کرده و با وارد کردن شماره PAN یا VIN خودروی خود، نسبت به استعلام گیری از وضعیت آن اقدام کنید. چنانچه کارت سوخت المثنی خود را در جایگاه ها یا مکان های دیگری جا گذاشته باشید و کسی آن را پیدا کرده باشد و تحویل دهد، وضعیت آن در این سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
لازم به ذکر است که از این سامانه می توان برای پیگیری کارت سوخت المثنی موتور سیکلت نیز استفاده کرد.
✔ سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی اداره پست:
اگر به تازگی درخواست صدور کارت المثنی را در دفاتر پلیس +10 داده اید، ولی روند صدور کارت شما دچار تاخیر شده است، می توانید با مراجعه به نشانی اینترنتی najatracking.post.ir که سامانه رهگیری مرسولات سازمانی اداره پست است، نسبت به استعلام گیری از آخرین وضعیت کارت سوخت خود مطلع شوید.
البته توجه داشته باشید که زمانی امکان پیگیری از طریق این سامانه برای شما فراهم خواهد بود که کارت شما تحویل اداره پست داده شده باشد و تاخیر از جانب اداره پست باشد.
پس از ورود به این سامانه، لازم است تا از قسمت «جهت جستجو ابتدا انواع سند را انتخاب نمایید»، گزینه کارت سوخت را انتخاب کنید. سپس کافیست شماره VIN وسیله نقلیه خود را در اختیار داشته باشید و بعد از وارد کردن آن و کد امنیتی درج شده در تصویر، برای پیگیری از آن اقدام کنید.
✔ سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی پلیس +10:
با مراجعه به سامانه پلیس +10 به نشانی اینترنتی epolice.ir نیز امکان پیگیری کارت سوخت المثنی برای متقاضیان فراهم شده است. البته توجه داشته باشید که پس از حملات سایبری اتفاق افتاده به سامانه هوشمند سوخت در آبان ماه سال 1400، برخی از کاربران در زمان ورود به این سامانه با مشکل مواجه می شوند و ممکن است نتوانند به این سامانه وصل شوند. در این حالت بهتر است از طریق دو سامانه قبلی ای که معرفی شد برای پیگیری کارت سوخت المثنی خود اقدام کنید.
برای اطلاع از نحوه پیگیری کارت سوخت ماشین صفر بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
چه راه های دیگری به جز سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی وجود دارد؟
علاوه بر سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی، روش های دیگری نیز وجود دارد تا صاحبان خودرو بتوانند بدون وصل شدن به اینترنتی برای پیگیری کارت سوخت خود اقدام کنند. در این بخش به بررسی این روش ها خواهیم پرداخت که عبارتند از:
📲 پیگیری کارت سوخت المثنی با پیامک:
در این روش لازم است تا براساس فرمول هایی که در بخش زیر خواهیم گفت، پیامکی را به شماره 1101202040 ارسال کنید. در این حالت آخرین وضعیت کارت سوخت شما برایتان ارسال خواهد شد.
🚗 اگر قصد پیگیری کارت سوخت المثنی خودرو را دارید از این فرمول استفاده کنید: حرف V + ستاره + شماره VIN.
◀ به عنوان مثال پیامک پیگیری شما برای خودرو بدین صورت باید باشد: V*IRPC90VV5I9658742
🏍 اگر قصد پیگیری کارت سوخت المثنی موتور سیکلت را دارید از این فرمول استفاده کنید: حرف M + ستاره + شماره VIN.
◀ به عنوان مثال پیامک پیگیری شما برای موتور سیکلت بدین صورت باید باشد: M*IRKV91MN5O3685988
لازم به ذکر است که گاه ممکن است این سامانه پیامکی قطع باشد و نتیجه ای از استعلام گیری آن نگیرید. در این حالت بهتر است سایر روش ها را نیز امتحان کنید.
☎ تماس تلفنی با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی:
از طریق تماس با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به شماره 09627 می توانید نسبت به استعلام گیری از وضعیت کارت سوخت خود مطلع شوید. این روش مختص زمانی است که هنوز کارت سوخت المثنی شما صادر نشده است و می خواهید از مدت زمانی که طول می کشد تا کارت شما صادر شود، مطلع شوید.
👮♀️ مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10:
روش آخر اما مراجعه حضوری به یکی از دفاتر پلیس +10 است. با مراجعه به این دفاتر و اعلام مشخصات خودرو یا موتور سیکلت خود، می توانید نسبت به استعلام گیری حضوری اقدام کنید.
کاربران گرامی توجه داشته باشید که در صورت داشتن مشکل در برقراری ارتباط با سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی یا داشتن سوال در مورد کارت سوخت، می توانید با کارشناسان مرکز مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس گرفته و درخواست راهنمایی کنید.
برای اطلاع از نحوه کار با سامانه اعلام خرابی کارت سوخت بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارت سوخت المثنی
همانطور که گفته شد، در صورت مفقود شدن یا آسیب دیدن کارت سوخت خود، می توانید برای صدور مجدد آن درخواست خود را به مراکز پلیس +10 اعلام کنید.
توجه داشته باشید که براساس آخرین دستور العمل شرکت پخش فرآورده های نفتی، تنها روش ثبت نام برای صدور کارت سوخت المثنی، مراکز حضوری به مرکز پلیس +10 است.
اما لازم است تا در زمان مراجعه خود برخی مدارک را نیز به همراه داشته باشید که در این بخش به بررسی لیست این مدارک خواهیم پرداخت.
💠 لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارت سوخت المثنی عبارت است از:
◀ ارائه اصل و کپی کارت، سند و یا بنچاق خودرو
◀ ارائه شناسنامه یا کارت ملی مالک خودرو برای احراز هویت (در صورت داشتن وکیل، ارائه شناسنامه یا کارت ملی وی نیز الزامی است.)
◀ نشانی دقیق مالک خودرو به همراه کد پستی
◀ به همراه داشتن بیمه نامه خودرو
◀ پرداخت کردن هزینه صدور و ارسال کارت سوخت المثنی از طریق دستگاه پوز موجود در مراکز پلیس +10
توجه داشته باشید که حضور مالک وسیله نقلیه الزامی است؛ اما در شرایطی که امکان حضور وی وجود ندارد، می توانید وکالت نامه ای رسمی به شخص دیگری دهید تا مراحل درخواست کارت سوخت را وی به نمایندگی از شما انجام دهد.
💡 نکته مهم: لازم به ذکر است که همزمان با صدور کارت سوخت المثنی جدید، کارت سوخت اصلی غیر فعال خواهد شد و امکان استفاده همزمان از آن ها وجود ندارد.
برای اطلاع از نشانی سامانه اینترنتی سوزاندن کارت سوخت مفقودی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار پیرامون کارت سوخت المثنی
📢 به گفته مدیر سامانه هوشمند سوخت، زمان صدور و تحویل کارت سوخت المثنی کاهش یافت:
محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت، گفت: کسانی که در سال 1401 برای دریافت کارت سوخت المثنی ثبت نام کرده بودند، تمامی کارت های سوخت آن ها تولید شده است. کارت های سوخت متقاضیان کارت المثنی در سال 1401، اغلب به دست آن ها نیز رسیده، اما اگر شخصی کارت سوخت المثنی خود را هنوز دریافت نکرده، در حالی که در سال 1401 ثبت نام کرده بود، از باجه های پستی محل سکونت خود پیگیری کند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت در رابطه با متوسط زمان انتظار صدور کارت سوخت المثنی اعلام کرد: این زمان، بستگی به شرایط دارد؛ اگر تأمین کارت به موقع اتفاق بیفتد، حداکثر زمان صدور و تحویل کارت سوخت المثنی 20 روز تا یک ماه خواهد بود.
در صورت بروز مشکل در تأمین کارت سوخت که مربوط به بحث چیپست ها می شود، حداکثر زمان انتظار دو ماهه خواهد بود؛ اما در حال حاضر بدون مشکل، کارت سوخت مورد نیاز مردم در حال تامین است و متوسط زمان انتظار به یک ماه رسیده است.
خلاصه مقاله سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی
کارت سوخت خودرو یکی از مهم ترین مدارکی است که پس از تحویل خودرو می بایست از جانب صاحب خودرو برای دریافت آن اقدام کرد. با داشتن کارت سوخت می توان از سهمیه بنزین یارانه ای که از سوی دولت برای خودرو های مختلف در نظر گرفته شده است و هزینه آن از بنزین آزاد کمتر است، استفاده کرد. اما گاه ممکن است شما خودروی دست دوم خریده باشید و طبق گفته صاحب قبلی، کارت سوخت خودرو گم شده یا به سرقت رفته باشد یا به علت آسیب دیدن (شکستگی یا خراب شدن) دیگر امکان استفاده از آن وجود نداشته باشد (البته چنین شرایطی ممکن است برای خریداران خودروی صفر نیز بعد از گذشت زمان اتفاق افتد).
در این حالت می توانید با مراجعه به مراکز پلیس +10 جهت نام نویسی المثنی آن اقدام کنید. برای مشاهده آخرین وضعیت صدور آن نیز می توانید به سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی مراجعه کنید در نتیجه از زمان تحویل کارت خود مطلع خواهید شد.
در مقاله فوق علاوه بر معرفی سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام المثنی کارت سوخت، چگونگی پیگیری کارت سوخت از طریق راه های دیگری را نیز آموزش دادیم.
با این حال چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید و یا بخشی از مقاله برایتان مبهم بود، می توانید با کارشناسان مجموعه مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید. هم چنین می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید و ارسال کنید. در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما خواهیم بود.
برای دانلود پی دی اف مقاله سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
سوالات متداول
نحوه تعریف رمز برای کارت سوخت المثنی چگونه است؟
اگر قصد تعریف رمز جدیدی برای کارت سوخت المثنی خود دارید و یا می خواهید رمز خود را تغییر دهید، باید به مراکز معرفی شده توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی مراجعه کنید. در این مراکز رمز 4 رقمی شما حذف شده و می توانید رمز مورد نظر خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که اولین رمز کارت سوخت خودرو، همان 4 رقم آخر شماره ملی مالک خودرو می باشد.
چه مدت طول می کشد تا کارت سوخت المثنی صادر شده و به دستمان برسد؟
معمولا مدت زمانی که باید به انتظار دریافت کارت سوخت (اصلی یا المثنی) بمانید در گذشته 40 الی 60 روز اعلام شده بود. اما در سال اخیر این بازه زمانی، 20 روزه اعلام شده است. با این حال ممکن است که صدور کارت سوخت خودرو یا موتور طبق برنامه پیش نرفته و صدور آن بیش از 20 روز طول بکشد. با کمک راه های استعلام گیری گفته شده در مقاله بالا می توانید از وضعیت کارت سوخت خود مطلع شوید.
حدود هزینه صدور کارت سوخت المثنی چقدر است؟
آن دسته از صاحبان خودرویی که تمایل دارند کارت سوخت المثنی خودروی خود را دریافت کنند، می بایست مبلغ 100 هزار تومان را در زمان مراجعه به مراکز پلیس +10 بپردازند.
دیدگاه ها