اعتراض به قطع یارانه یکی از اولین اقداماتی است که در هنگام مواجه شدن با این مشکل باید انجام دهید. در این مقاله ما به بررسی مراحل مختلف اعتراض به قطع یارانه خواهیم پرداخت و روشهای مختلف پیگیری اعتراض از طریق سامانههای مختلف را توضیح خواهیم داد. بسیاری از افراد ممکن است با مشکلاتی مانند اشتباه در ثبت اطلاعات یا تغییر در وضعیت خانوار مواجه شوند که منجر به قطع یارانه آنها میشود. به همین دلیل، آگاهی از فرآیندهای صحیح اعتراض و پیگیری وضعیت آن میتواند بسیار کارساز باشد.
در صورتی که هرگونه سوال و یا ابهامی در مورد این مقاله دارید و یا در هنگام کار کردن با سامانههایی که معرفی شده مشکلی داشتید، میتوانید با شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ با کارشناسان ما در سامانه مشورت ارتباط برقرار کنید تا شما را به صورت تخصصی و رایگان راهنمایی کنند.
چرا یارانه من قطع شده است؟
قطع شدن ناگهانی یارانه از دغدغههای بسیاری از خانوادههایی است که به دلایل مختلفی از جمله تغییر در شرایط مالی یا خانوادگی و… ممکن است رخ دهد. دولت با هدف حمایت از اقشار کمدرآمد، یارانههایی را به صورت ماهانه به حساب بانکی سرپرست خانوار واریز میکند ولی گاهی اوقات بر اساس تغییراتی در وضعیت فرد یا خانوار، تصمیم به قطع این حمایتها گرفته میشود.
در ادامه به برخی دلایلی که منجر به قطع شدن یارانه میشود را با هم بررسی خواهیم کرد:
علت قطع یارانه و تاثیر شرایط مالی و خانوار
قطع یارانه بهطور معمول بر اساس ارزیابی شرایط مالی و خانوادگی افراد انجام میشود. تغییراتی مانند افزایش تعداد اعضای خانوار، کاهش یا افزایش درآمد و یا تغییر در وضعیت داراییها، ممکن است منجر به قطع یارانه شود.
به عنوان مثال چنانچه درآمد یک خانوار به حدی برسد که دیگر در دسته افراد کمدرآمد طبقهبندی نشود، دولت ممکن است یارانه آن خانواده را به طور کامل قطع کند.
داشتن دو خودرو و تاثیر آن بر قطع یارانه
یکی دیگر از معیارهای مهمی که برای ارزیابی وضعیت مالی خانوارها در نظر گرفته میشود، تعداد خودروهای تحت مالکیت است. داشتن دو خودرو به طور معمول به عنوان نشانهای از توان مالی بیشتر آن خانواده تلقی خواهد شد و ممکن است همین امر، دلیل اصلی قطع شدن آن خانواده باشد. این تصمیم به این خاطر است که افراد دارای امکانات مالی بهتر هستند و دیگر نیازی به حمایت مالی دولت ندارند.
افزایش درآمد و تغییر شغل
تغییر در وضعیت شغلی و افزایش درآمد نیز یکی دیگر از عوامل مهم در قطع یارانه بهشمار میآید. اگر شغل جدید شما درآمد بیشتری نسبت به قبل داشته باشد، ممکن است دیگر واجد شرایط دریافت یارانه نباشید. دولت با بررسی اطلاعات مالی و مالیاتی افراد، وضعیت درآمدی آنها را تحلیل کرده و بر این اساس تصمیمگیری میکند که آیا فرد واجد شرایط دریافت یارانه است یا خیر!
در صورت بروز هرگونه مشکل و یا سوالی، میتوانید از مشاوران ما در سامانه مشورت با شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ در ارتباط باشید تا شما را به صورت کاملا رایگان و در تمامی ساعات شبانهروز راهنمایی کنند.
نحوه اعتراض به قطع یارانه؛ مراحل، روشها و نکات مهم
اگر یارانه شما قطع شده است و قصد اعتراض به قطع یارانه دارید، دولت امکاناتی را جهت بررسی مجدد و رسیدگی به درخواستها فراهم کرده است. اعتراض به قطع یارانه بهطور معمول از طریق روشهایی مانند استفاده از کد ملی، سامانههای اینترنتی و تماس تلفنی انجام میشود.
در ادامه به بررسی کامل تمامی روشها و نحوه اعتراض به قطع یارانه خواهیم پرداخت.
نحوه اعتراض به قطع یارانه با کد ملی
برای اعتراض به قطع یارانه با استفاده از کد ملی، میتوانید به دو صورت حضوری و آنلاین اقدام کنید. در روش حضوری شما میتوانید با در دست داشتن مدارک هویتی (شناسنامه، کارت ملی) به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنید و درخواست اعتراض خود را ثبت کنید. روش آنلاین ولی نیازمند به انجام یکسری کارهای خاص است که در ادامه بهطور کامل آن را بررسی خواهیم کرد.
- برای اعتراض به قطع یارانه با کد ملی، باید باید وارد سامانه حمایت معیشتی به آدرس hemayat.mcls.gov.ir شوید.
- سپس گزینه ثبتنام را از بالای صفحه سمت چپ انتخاب کنید.
- سپس کد ملی و شماره همراه و کد اعتبارسنجی را انتخاب کنید که در ادامه یک کد به شماره تلفن همراه شما ارسال خواهد شد که با وارد کردن این کد، شما میتوانید ثبتنام خود را نهایی کنید.
- چنانچه از قبل در این سامانه ثبتنام کرده باشید، میتوانید روی گزینه ورود کلیک کنید و با وارد کردن اطلاعات خواسته شده، روی گزینه گزینه ارسال کلیک کنید و وارد مرحله بعدی شوید.
- سپس با وارد کردن کد، بر روی عبارت ورود به سامانه حمایت، نسبت به ثبت اعتراض به قطع یارانه اقدام کنید.
- پس از اینکه وارد سامانه شدید، اگر نسبت به دهک خود و اطلاعات شناسه اقتصادی و اعضای خانوار اعتراضی داشته باشید، میتوانید وارد قسمت درخواست بررسی شوید و شکایت خود را ثبت کنید.
- در پایین صفحه باید تیک مربوط به گزینه توافقنامه را فعال کنید و سپس روی گزینه ثبت کلیک کنید.
- اگر اطلاعات مربوط به خانوار در صورتی که مورد قبول باشد، باید گزینه صحیح است را انتخاب کنید ولی اگر اطلاعات مورد تایید شما نبود، باید گزینه صحیح نیست را انتخاب کنید. پس از تایید باید روی گزینه ادامه کلیک کنید.
- اگر تمامی اطلاعات مربوط به خودرو در کادری که مشخص شده باشد درست بود، باید روی گزینه “درخواست بررسی ندارم” کلیک کنید.
- چنانچه اعتراضی نسبت به این اطلاعات داشته باشید، باید گزینههای دیگر را انتخاب کنید و وارد مرحله بعدی شوید.
- در مراحل بعدی میتوانید اطلاعات واریز و خرید و اطلاعات درآمد خانوار و شرایط اقتصادی خانواده و همچنین تعهد نامه را تایید کنید و در آخر گزینه ثبت را انتخاب کنید و وارد مرحله آخر شوید.
در مرحله آخر یک کد رهگیری برای شما نشان داده خواهد شد که از طریق این کد میتوانیدبرای پیگیری علت قطع یارانه معیشتی خود نیز اقدام کنید.
اعتراض اینترنتی به قطع یارانه
برای ثبت اعتراض اینترنتی به قطع یارانه، باید مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:
- وارد سایت حمایت به آدرس (mcls.gov.ir) شوید.
- اطلاعاتی نظیر کد ملی، شماره تلفن همراه، و شماره حساب یارانه خود را وارد کنید.
- در صورت نیاز مدارکی مانند مدارک مالی، شغلی یا مستندات مرتبط با داراییهای خانوار خود را بارگذاری کنید.
- پس از ثبت اطلاعات، یک کد پیگیری دریافت خواهید کرد که برای مراحل بعدی ضروری است.
اعتراض به قطع یارانه از طریق تلفن گویا
جهت اعتراض به قطع یارانه از طریق تلفن گویا، شما میتوانید از طریق تماس با شمارههای زیر اعتراض به یارانه خود را ثبت و پیگیری کنید:
- ۰۲۱۶۳۶۹ تلفن اعتراض به قطع یارانه
- ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ سامانه تلفنی اعتراض برای یارانه
روشهای فوق مناسب افرادی است که دسترسی به اینترنت ندارند یا با سامانههای آنلاین آشنایی کافی ندارند.
چنانچه هرگونه سوال و ابهامی در مورد روشهایی که توضیح داده شده داشته باشید، شما میتوانید با کارشناسان ما در سامانه مشورت با شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ در تمامی ساعات شبانهروز در ارتباط باشید تا به صورت کاملا تخصصی و رایگان، شما را راهنمایی کنند.
سایت اعتراض به یارانه
دولت برای سهولت در روند ثبت اعتراض به قطع یارانه، سامانههای آنلاین گوناگونی را راهاندازی کرده است. با استفاده از این سایتها امکان ثبت اعتراض، بررسی وضعیت یارانه و پیگیری درخواستها فراهم شده است. استفاده از این سامانهها نهتنها سریع و کارآمد است، بلکه این امکان را برای شما فراهم کرده که بدون مراجعه حضوری، وضعیت خود را پیگیری کنید.
اصلیترین سامانه برای ثبت اعتراض به یارانه، سایت حمایت (hemayat.mcls.gov.ir) است. وارد این سامانه شوید و گزینه “ثبت اعتراض” یا “بررسی وضعیت یارانه” را انتخاب کنید.
اطلاعات هویتی خود که شامل کد ملی، شماره شناسنامه و شماره تلفن همراه ثبتشده در سیستم را وارد کنید.
پس از تکمیل درخواست، یک کد پیگیری به شما ارائه میشود. این کد را برای پیگیریهای بعدی ذخیره کنید.
سایتهای معتبر برای اعتراض به یارانه:
- سامانه حمایت به آدرس: hemayat.mcls.gov.ir
- سامانه پیشخوان ۲۴
سامانه پیشخوان۲۴ برای ثبت اعتراض به قطع یارانه
با استفاده از سامانه پیشخوان ۲۴ شما میتوانید استعلام وضعیت یارانه خود را انجام دهید. دو نکته بسیار مهمی که در هنگام کار کردن با این سایت باید در نظر داشته باشید عبارتند از:
- باید در سامانه خدمات هوشمند که در بالاتر معرفی کرده بودیم، حتما ثبتنام کرده باشید.
- برای پیگیری نتیجه استعلام باید در ساعات و روز اداری استعلام بگیرید.
با درنظر گرفتن موارد فوق، برای استعلام وضعیت یارانه خود، باید از روش زیر بالا، بهصورت زیر اقدام کنید:
- وارد سایت یا اپلیکیشن پیشخوان ۲۴ شوید.
- در اپلیکیشن پس از وارد کردن شماره موبایل و کد یکبار مصرف، به صفحه پیشخوان هدایت خواهید شد.
- در مرحله بعد از بخش «خدمات شهروندی و بیمه» در اپلیکیشن، به قسمت «یارانه نقدی» بروید.
- در سایت از بخش «خدمات محبوب» روی «یارانه» کلیک کنید.
- شماره موبایل سرپرست خانوار را وارد کنید و روی «استعلام واریز یارانه» کلیک کنید.
- در نهایت تمامی اطلاعات مرتبط با واریز یارانه را مشاهده خواهید کرد.
سامانه خدمات دولت هوشمند hemayat.mcls.gov.ir و ثبت اعتراض یارانه
شما میتوانید از طریق سایت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند اقدام کنید و مراحل زیر را دنبال کنید:
- در مرورگر خود آدرس hemayat.mcls.gov.ir را وارد کنید و به سامانه ملی هوشمند وارد شوید.
- شماره تلفن همراه و کد ملی خود را وارد کنید و روی (ورود با رمز یکبار مصرف) کلیک کنید تا رمز برای شما پیامک شود.
- پس از وارد کردن رمز یکبار مصرف که به موبایل شما ارسال شده وارد سامانه شوید در بخش «داشبورد» میتوانید روی گزینه «مشاهده وضعیت مشمولین یارانه و ثبت درخواست» کلیک کنید.
- چنانچه مشمول دریافت یارانه باشید، پیغامی مبنی بر قرار گرفتن اسم شما در لیست فهرست مشمولین به نمایش خواهد آمد؛ درغیراینصورت میتوانید برای تقاضای درخواست برقراری یارانه روی دکمه «ثبت درخواست» کلیک کنید.
- در مرحله بعد فرم ثبت درخواست یارانه باز خواهد شد که توسط آن میتوانید مشخصات خود را برای دریافت یارانه وارد کنید.
پیگیری اعتراض به قطع یارانه
پس از بررسی و استعلام دهک یارانه از طریق سامانه دهک بندی به آدرسhemayat.mcls.gov.ir، شما میتوانید از طریق روشهای زیر نسبت به اعتراض قطع شدن یارانه خود اقدام کنید و نتیجه اعتراض به قطع یارانه خود را پیگیری کنید.
نحوه پیگیری اعتراض به یارانه از طریق سامانههای مختلف
چنانچه یارانه به شما تعلق گرفته ولی هنوز چیزی دریافت نکردهاید، باید با مراجعه به بانکی در آن حساب دارید، اعلام کنید تا حساب شما، مورد بررسی قرار بگیرد. اگر هم یارانه به شما تعلق نگرفته یا قطع شده است، برای اعلام اعتراض خود، با مراجعه به سامانه حمایت به آدرس hemayat.mcls.gov.ir درخواست اعتراض خود را ثبت کنید.
روش دیگر برقراری تماس با شماره تلفن و یا اینکه با شماره تلفنهای ۰۲۱۶۳۶۹ و یا ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ است و میتوانید به صورت تلفنی، درخواست خود را پیگیری نمایید.
زمانبندی پاسخ به اعتراض یارانه و پیگیری آن
از دغدغههای اصلی متقاضیانی که به قطع یارانه خود اعتراض دارند، زمان دریافت پاسخ و رسیدگی به درخواستشان است. دولت بهطور معمول پروسه بررسی اعتراضها را با زمانبندی مشخص انجام میدهد ولی اما ممکن است این زمان، بسته به روش اعتراض و میزان درخواستها کمی متغیر باشد.
در جدول زیر زمانبندی حدودی پاسخ به اعتراض یارانه و نحوه پیگیری آن آورده شده است:
روش اعتراض | زمان بررسی اولیه | زمان اعلام نتیجه نهایی | نحوه پیگیری |
اعتراض از طریق سامانه حمایت | ۷ تا ۱۰ روز کاری | حداکثر ۳۰ روز کاری | ورود به سایت hemayat.mcls.gov.ir و بررسی وضعیت با کد ملی و کد پیگیری |
مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت | ۱۰ تا ۱۵ روز کاری | حداکثر ۳۰ روز کاری | مراجعه مجدد به دفاتر پیشخوان و ارائه کد پیگیری یا انتظار برای دریافت پیامک نتیجه |
اعتراض تلفنی به قطع یارانه | ۷ تا ۱۰ روز کاری | حداکثر ۳۰ روز کاری | تماس با شماره ۰۲۱۶۳۶۹ و ارائه کد ملی و اطلاعات لازم برای پیگیری وضعیت اعتراض |
پیگیری پیامکی | – | ارسال نتیجه بهصورت پیامک | دریافت پیامک وضعیت اعتراض به شماره ثبتشده در سامانه |
پیگیری اعتراض به قطع یارانه معیشتی
اگر اعتراض خود را نسبت به قطع یارانه معیشتی ثبت کردهاید، میتوانید وضعیت درخواست خود را از طریق روشهای مختلف بررسی کنید. در جدول زیر نحوه استعلام وضعیت اعتراض توضیح داده شده است تا به راحتی بتوانید از نتیجه درخواست خود اطلاع پیدا کنید:
روش پیگیری | مراحل استعلام | نیازمندیها | زمان اعلام نتیجه | مزایا |
سامانه حمایت | ورود به سایت، انتخاب گزینه “پیگیری اعتراض” و وارد کردن کد ملی و اطلاعات ثبتشده | کد ملی، شماره شناسنامه، شماره حساب یارانه | حداکثر ۳۰ روز کاری | سریع، آسان، بدون نیاز به مراجعه حضوری |
تماس تلفنی | تماس با شماره ۰۲۱۶۳۶۹، ارائه کد ملی و اطلاعات هویتی، دریافت وضعیت اعتراض | کد ملی، شماره حساب یارانه | فوری یا ظرف چند روز کاری | مناسب برای افراد فاقد دسترسی به اینترنت |
پیگیری پیامکی | بررسی پیامکهای دریافتی از سامانه یارانهها برای اعلام نتیجه اعتراض | شماره تلفن همراه ثبتشده در سامانه | ۷ تا ۳۰ روز کاری پس از ثبت اعتراض | سریع و قابل دسترس |
مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان | مراجعه حضوری، ارائه مدارک لازم، پیگیری وضعیت و دریافت نتیجه نهایی | کارت ملی، شناسنامه، شماره حساب، کد پیگیری | بسته به نوع اعتراض؛ ۱۵ تا ۳۰ روز کاری | مناسب برای ارائه مدارک تکمیلی یا موارد خاص |
برای راهنمایی بیشتر یا حل مشکلات مرتبط با یارانه، میتوانید از کارشناسان مشورت کمک بگیرید. کافیست با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید و سوالات خود را مطرح کنید.
کد اعتراض به یارانه
کد اعتراض به یارانه، شناسهای منحصربهفرد است که هنگام ثبت درخواست اعتراض در سامانههای مرتبط به شما اختصاص داده میشود. این کد به شما کمک خواهد کرد تا بهسادگی و بدون نیاز به ارائه اطلاعات اضافی، وضعیت اعتراض خود را از طریق سامانه یا مراکز مربوطه پیگیری کنید.
کد اعتراض به یارانه و نحوه استفاده از آن
کد اعتراض به یارانه، راهی سریع برای پیگیری وضعیت درخواست اعتراض به قطع یارانه است. با استفاده از این کد شما میتوانید بدون نیاز به ارائه اطلاعات مختلف و روشهای پیچیده، درخواست خود را در سامانههای مربوطه پیگیری کنید.
نحوه دریافت کد اعتراض به یارانه به صورت آنلاین به شرح زیر است:
- به سایت mcls.gov.ir مراجعه کنید.
- پس از وارد کردن اطلاعات هویتی و ثبت درخواست، یک کد اعتراض به شما داده میشود.
- این کد را یادداشت کنید، چرا که برای تمامی مراحل پیگیری به آن نیاز خواهید داشت.
نحوه دریافت کد اعتراض به یارانه از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان به شرح زیر است:
- در هنگام ثبت اعتراض بهصورت حضوری، کد اعتراض توسط کارشناس دفتر به شما ارائه میشود.
- این کد معمولا روی رسید یا فرم ثبتشده چاپ میشود.
با استفاده از کد اعتراض به یارانه، فرآیند پیگیری درخواست شما سریعتر و دقیقتر انجام خواهد شد و نیازی به ارائه اطلاعات اضافی نخواهید داشت.
کد اعتراض به یارانه در سامانههای مختلف
همانگونه که گفته شد، کد اعتراض به یارانه شناسهای منحصربهفرد است که در سامانههای مختلف برای ثبت و پیگیری درخواستهای اعتراض به قطع یارانه مورد استفاده قرار میگیرد. این کد به شما کمک میکند که روند بررسی درخواست خود را سریعتر و دقیقتر دنبال کنید.
در جدول زیر کاربرد کد اعتراض در سامانههای مختلف آورده شده است:
سامانه | نحوه دریافت کد اعتراض | کاربرد کد اعتراض |
سامانه حمایت | پس از ثبت درخواست در سایت، کد بهصورت آنلاین ارائه میشود | پیگیری آنلاین درخواست و اصلاح اطلاعات |
سامانه پیامکی #۶۳۶۹* | با وارد کردن اطلاعات اولیه، کد بهصورت پیامکی ارسال میشود | استعلام وضعیت از طریق کد دستوری |
دفاتر پیشخوان دولت | دریافت کد اعتراض روی رسید ثبتشده در دفتر پیشخوان | مراجعه حضوری یا ارائه مدارک تکمیلی به دفتر |
سامانه تلفنی | ارسال کد اعتراض پس از ثبت درخواست تلفنی به شماره همراه | تماسهای بعدی برای بررسی وضعیت و تکمیل اعتراض |
برای ثبت اعتراض به قطع یارانه، باید اطلاعات خود را از طریق کد ملی وارد سامانه کنید. اگر مراحل را نمیدانید، مشاوران مشورت همراه شما هستند. تماس بگیر: ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷
شکایت از قطع یارانه؛ چگونه شکایت خود را ثبت کنیم؟
قطع یارانه ممکن است برای بسیاری از خانوادهها چالشبرانگیز باشد، ولی خبر خوب این است که امکان ثبت شکایت و اعتراض به این موضوع وجود دارد. شکایت از قطع یارانه را میتوانید به دو روش حضوری و آنلاین انجام دهید که در ادامه به بررسی کامل این روش خواهیم پرداخت.
ثبت شکایت یارانه به صورت حضوری یا آنلاین
در جدول زیر به بررسی هر دو روش پرداختهایم تا شما بتوانید مناسبترین گزینه را بر اساس شرایط خود انتخاب کنید:
روش ثبت شکایت | مراحل ثبت شکایت | مزایا | معایب |
شکایت حضوری | مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ارائه مدارک لازم | تکمیل فرم شکایت و دریافت کد پیگیری | نیاز به مراجعه حضوری |
تکمیل فرم شکایت و دریافت کد پیگیری | مناسب برای کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند | زمانبرتر نسبت به روش آنلاین | |
شکایت آنلاین | ورود به سامانه حمایت و وارد کردن اطلاعات هویتی و خانواری | سریع و راحت و امکان پیگیری آنلاین وضعیت شکایت | نیاز به دسترسی به اینترنت |
تکمیل فرم شکایت و ارسال مدارک و دریافت کد پیگیری | نیازی به مراجعه حضوری نیست | نیاز به آشنایی با سامانه آنلاین |
نمونه متن ثبت شکایت یارانه
همانطور که گفته شد، روشهای گوناگونی جهت ثبت شکایت یارانه معیشتی وجود دارد. روشهایی مثل سامانههای دولتی مانند hemayat.mcls.gov.ir و تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ و… که به طور کامل به بررسی تمامی این روشها پرداختیم.
با توجه به این فرایند انجام این کار بیشتر به صورت آنلاین صورت میگیرد، امکان ارائه نمونه متن ثبت شکایت یارانه امکانپذیر نیست و تنها روشی که شما میتوانید اعتراض خود را به قطع شدن یارانه داشته باشید، از طریق سامانه حمایت و وارد کردن اطلاعات هویتی است.
چنانچه به هردلیلی با این قضیه مشکلی داشتید و یا سوال و ابهامی در این مورد برایتان پیش آمده، میتوانید با کارشناسان ما در سامانه مشورت با شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ در ارتباط باشید.
جمعبندی
اعتراض به قطع یارانه یکی از اقدامات بسیار مهمی است که توجه به نکاتی که در این مقاله گفته شد، از اهمیت بالایی برخوردار است. پس از ثبت اعتراض میتوانید از روشهای مختلفی برای پیگیری وضعیت درخواست خود استفاده کنید که به تمامی این روشها بهصورت کامل اشاره شد.
در طول انجام این مراحل چنانچه مشکلی داشتید و یا در هنگام کار با سامانه با پیغامهای خطا مواجه شدید، میتوانید از کارشناسان ما در سامانه مشورت به شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ در ارتباط باشید تا شما را به صورت تخصصی و رایگان راهنمایی کنند.
برای دانلود فایل PDF مقاله اعتراض به قطع یارانه با کد ملی، کلیک کنید.
سوالات متداول
چگونه میتوانم اعتراض به قطع یارانه خود را ثبت کنم؟
برای ثبت اعتراض به قطع یارانه، ابتدا باید به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و با وارد کردن اطلاعات هویتی مانند کد ملی و شماره شناسنامه خود، درخواست اعتراض خود را ثبت کنید. پس از ثبت اعتراض، یک کد پیگیری به شما داده میشود که باید آن را برای پیگیریهای بعدی نگهداری کنید. همچنین، در صورت تمایل میتوانید اعتراض خود را به صورت حضوری در دفاتر پیشخوان دولت ثبت کنید.
چطور میتوانم وضعیت اعتراض خود را پیگیری کنم؟
برای پیگیری وضعیت اعتراض به قطع یارانه، میتوانید از روشهای مختلف استفاده کنید. یکی از سریعترین راهها مراجعه به سامانه hemayat.mcls.gov.ir است، جایی که با وارد کردن کد پیگیری یا کد ملی میتوانید وضعیت اعتراض خود را مشاهده کنید. همچنین، شما میتوانید از طریق کد دستوری #6369* یا تماس با شماره تلفن اعتراض به قطع یارانه پیگیریهای لازم را انجام دهید.
آیا امکان ثبت اعتراض از طریق تلفن وجود دارد؟
بله، شما میتوانید با تماس به شماره ۰۲۱۶۳۶۹ اعتراض خود را ثبت کنید. در این تماس، کارشناسان اطلاعات لازم را از شما دریافت کرده و اعتراض شما را ثبت میکنند. همچنین در صورت لزوم، کد پیگیری به شما داده میشود تا بتوانید وضعیت اعتراض خود را پیگیری کنید. این روش برای افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند، بسیار مناسب است.
۱-آیا یک ایرانی پس از ۳۰ سال کارکردن آن هم در آموزش وپرورش !!!!حق ندارد برای خانواده اش که سالها شرمندهشان بوده است برای اینکه به همسرش ثابت کند اوهم میتواند خودرو ایرانی بخرد به مبلغ ۳۴۵۰۰۰۰۰تومان صاحب یک اوتول باشد.
۲- مگرپدریک فرد چندبار فوت میکند که سهم الارثی به حسابش واریز شود آنهم به میزان یک صدم نجومی بگیرها یعنی سهم الارث جزء درامد است وهمواره بدست وارث میرسد؟؟؟؟!!!!!!!
۳-برادرم در تاریخ ۲۳/۱۲/۱۴۰۰فوت شد وتنها وارثان ایشان برادران وخواهرانش بودند بنده از سوی آنان وکالت داشتم تا امور ایشان را رسیدگی نمایم تراکنشهای مالی حساب بنده مربوط به همین موضوع بوده است.بنده که تجارتخانه نداشته ام.رصد بفرمایید که آیا این تراکنشها تکرارشده یا نه؟
۴-شما که اینقدر در زندگی مردم سرک میکشید مدارک را ببینید که این مبالغ بابت چه بوده که جابجا شده ببینید من اسلحه فروخته ام یا تریاک؟
۴- شما را به خدا واگذار میکنم که اینقدر تنگ نظرانه بامن برخورد کرده اید. که یکباره از دهک هفت به ده ترقی دادید وزمین زدید.
سلام وقت بخیر
شما این امکان را دارید درخواست بازبینی مجدد دهید تا مجددبرای شما دهک بندی صورت گیرد و مشمول دریافت یارانه شوید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم طهماسبی داخلی ۱۰۸ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
بنده هیچ چیزی نه زمین خانه ووسیله ی بنامم نیست ویک کارگرساده ام وبیمه ام رو خودم واریزمیکنم وامنیت شغلی ندارم چرادهک ۴ باشم
سلام وقت بخیر
شم بابت این موضوع باید به سامانه حمایت درخواست دهید تا برسی شود و دهک شما تغییر پیداکند به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند