کارت سوخت یکی از مهم ترین اسنادی است که هر صاحب خودرویی باید پس از خرید خودرو برای دریافت آن اقدام کند تا بتواند از سهمیه بنزینی که دولت براساس نوع خودرو (سواری، وانت، نیسان، کامیون و …) برای وی در نظر گرفته است و ارزان تر از بنزین آزاد است، استفاده کند.
اما گاه به دلایل برخی سو استفاده ها یا سو تفاهم ها، کارت سوخت خودرو در لیست سیاه قرار می گیرد و صاحبین به علت عدم آگاهی از چگونگی رفع توقیف کارت سوخت، از ما سوال می کنند که «چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟». در این مقاله 2 روش رفع مسدودی کارت سوخت خودرو بیان شده است.
اگر نمی دانید که به چه علت ممکن است کارت سوخت شما مسدود شود و چه مراحلی را باید برای آزاد سازی و رفع مسدودی کارت سوخت طی کنید، این مقاله را تا انتها بخوانید. در صورت داشتن سوال و یا نیاز به راهنمایی نیز می توانید با کارشناسان مرکز مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید.
2 روش رفع مسدودی کارت سوخت
کارت سوخت خودرو از جمله اسناد مهمی است که باید توسط صاحبین خودرو حفظ شوند و در اختیار سودجویان قرار داده نشود. پس از افزایش نوسانات ارزی قاچاقچیان و سود جویان بسیاری به سراغ مردم ساده لوح و عادی رفته و با دسترسی به کارت سوخت آن ها اقدام به قاچاق سوخت به کشور های همسایه می کردند.
با توجه به اینکه قیمت ارز نیز افزایش یافته بود سود بسیاری می کردند و درصد ناچیزی از سود آن را برای راضی کردن صاحبین کارت سوخت به آن ها می دادند. به همین خاطر در صورت مفقودی کارت سوخت، میبایست پیگیریهای لازم انجام شود.
این افراد هم با تصور اینکه بدون زحمت سود می کردند و درآمدی داشتند، مانع این کار نمی شدند. اما با پیگیری مراجع قضایی و گزارش هایی که به دست شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی رسیده است، در چند نوبت ده ها هزار کارت سوخت افرادی که به صورت متوالی از آنها سوخت گیری میشد، در نقاط مختلف مرزی کشور شناسایی و جمع آوری شد.
پس از شناسایی این کارت های سوخت سیار که به صورت غیر مجاز توسط فردی که مالک آن نبود استفاده می شد، کارت ها مسدود شده و از به حکم مراجع قضایی توقیف شد. در چنین شرایطی وقتی افراد به جایگاه های سوخت مراجعه می کردند، متوجه مسدود شدن کارت خود می شدند و چون از روش رفع مسدودی کارت سوخت مطلع نبودند، مدام سوال می کردند که چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟
به همین علت هم ما در این بخش از مقاله 2 روش رفع مسدودی کارت سوخت خودرو را توضیح خواهیم داد؛ اگر شما هم با پیام مسدود شدن کارت سوخت خود مواجه شدید و برایتان سوال شده است که چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟، با ما همراه باشید.
⏪ مراحلی که به ترتیب باید طی کنید عبارتند از:
◀ پس از مشاهده پیام مسدود شدن کارت سوخت، در ابتدا لازم است تا به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید و جویای علت مسدود شدن کارت سوخت خود شوید.
◀ پس از آن می بایست با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز به مراجع قضایی مراجعه کرده و مدارک را ارائه کنید تا حکم رفع مسدود سازی شما صادر شود.
◀ سپس می بایست منتظر حکم قاضی بمانید تا مشخص شود که نتیجه نهایی چیست و چه مقدار جریمه ای باید بپردازید.
◀ پس از پرداخت جریمه و گذراندن حکم، مسدودی کارت سوخت رفع می شود، در این صورت می توانید برای درخواست کارت سوخت المثنی خود را در سامانه کارت سوخت اقدام کنید.
در مواردی که کارت سوخت در دست مالک باشد، می تواند با مراجعه به شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خود و طی شدن مراحل مکاتبه شرکت پخش منطقه با ستاد مرکزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، کارت سوخت مربوطه از لیست کارت سوخت های مسدود شده خارج خواهد شد و کارت سوخت مسدود شده مجددا توسط ستاد مرکزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی فعال خواهد شد.
برای اطلاع از نحوه ثبت درخواست در سامانه اینترنتی سوزاندن کارت سوخت مفقودی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
❇ نکات مهمی که باید در مورد رفع توقیف کارت سوخت بدانید عبارتند از:
✔ چنانچه کارت سوخت شما به دلیل فروش غیر قانونی و قاچاق مسدود شده باشد، معمولا حکم قاضی به این صورت است که باید برابر با میزان لیتر بنزینی که به صورت قاچاق فروخته اید (لیتراژ)، جریمه پرداخت کنید. با این حال ممکن است بنا به نظر قاضی پرونده، حکم دیگری نیز دریافت کنید.
✔ اما اگر کارت سوخت شما به دلایل نامشخص و وجود سو تفاهم مسدود شده باشد، می توانید با گزارش آن به شرکت پخش ملی فرآورده های نفتی رفع مسدودی کارت سوخت را پیگیری کنید. برای برقراری ارتباط با پشتیبانی شرکت پخش ملی فرآورده های نفتی می توانید با مرکز پاسخگویی کارت هوشمند سوخت به شماره 09627، شماره پیگیری 84121199، شماره تلفن 02184129 تماس گرفته و یا از طریق سامانه رسمی این شرکت به نشانی اینترنتی niopdc.ir ارتباط برقرار کنید.
برای اطلاع از نحوه کار و ورود به سامانه پیگیری کارت سوخت المثنی و مشاهده استعلام آنلاین بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
در چه حالتی رفع توقیف کارت سوخت صورت می گیرد؟
یک کارت سوخت معمولا در صورت داشتن مشکل قانونی و ارتکاب جرم صاحب آن مسدود می شود. در اکثر مواقع مسدودی کارت سوخت در نقاط مرزی کشور صورت می گیرد و علت آن قاچاق سوخت به کشور های همسایه است.
گاه افراد بدون اینکه بدانند قاچاق سوخت در قانون جرم است، کارت سوخت خود را در اختیار سود جویان قرار می دهند (در واقع کارت سوخت خود را اجاره می دهند) که نتیجه آن شناسایی صاحبین این کارت ها و شروع مراتب قضایی و جریمه شدن آن ها خواهد بود. پس از طی کردن این مراحل است که رفع توقیف کارت سوخت صورت می گیرد.
اما همیشه هم مسدود شدن کارت سوخت به خاطر ارتکاب جرم صورت نمی گیرد. در چند وقت اخیر برخی از مردم گزارش کرده اند که بنا به دلایل غیر مشخصی کارت سوخت آن ها توقیف شده است. این افراد اعلام کرده اند که همواره کارت سوخت خود را در اختیار داشته اند و آن را گم نکرده اند و یا به کسی اجاره نداده یا نفروخته اند. اما وقتی به جایگاه های عرضه کننده سوخت مراجعه کرده اند، متوجه شده اند که کارت سوخت آن ها مسدود شده است.
این افراد وقتی به استعلام گیری از پلیس +10 پرداخته اند و جویای علت مسدود شدن کارت خود شده اند، به آن ها گفته شده است که کارت سوخت شان توسط مراجع قضایی در یکی از استان های مرزی کشور توقیف شده است. در این صورت این افراد باید بتوانند ثابت کنند که هیچ دستی در این قضیه نداشته و مدارک لازم را در دادگاه به قاضی پرونده ارائه کنند. به درخواست آن ها رسیدگی شده و نتیجه اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است که کارت سوخت خودرو های عمومی و وانت باری که مرتکب جرم شده اند، به مدت 6 ماه مسدود خواهد شد و کارت سوخت خودرو های شخصی و سواری به مدت 3 ماه مسدود می شود.
متقاضیان گرامی چنانچه در مورد پاسخ سوال «چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟» نیاز به راهنمایی بیشتری دارید و یا در طی کردن هر یک از مراحل قانونی با مشکلی رو به رو شدید که از نحوه رفع آن اطلاعی ندارید، می توانید با متخصصان مجرب مرکز مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل کنید. مشاوران ما همه روزه از ساعت 8 صبح الی 12 شب پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
برای اطلاع از نحوه ثبت درخواست صدور کارت سوخت المثنی اینترنتی در سامانه پلیس +10 بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار پیرامون رفع مسدودی کارت سوخت
◀ مسدود شدن 400 کارت سوخت / گازوئیل نفروشید؛ شناسایی می شوید:
در ماه های گذشته گزارش شده است که تعداد زیادی کارت سوخت کامیون داران که گفته شده تعداد آن ها در استان اصفهان افزون بر 400 کارت می باشد، مسدود شده است. بر اساس اطلاعات کسب شده، عمده دلیل مسدود شدن این کارت های سوخت، فروش غیر مجاز سهمیه سوخت دولتی کامیون ها عنوان شد.
مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در این خصوص گفت: به طور کلی کارت سوخت رانندگان ناوگان عمومی دارای سهمیه دولتی در صورتی مسدود می شود که از این سهمیه سو استفاده شده باشد. در چنین مواقعی شرکت نفت شماره سریال این کارت ها را به تعزیرات گزارش کرده و تعزیرات نیز برای مسدود شدن آن ها حکم صادر می کند. وی تخلفاتی که در زمینه سهمیه سوخت انجام می شود را عرضه گازوئیل سهمیه ای ناوگان عمومی به دیگران و سواستفاده از سهمیه دولتی گازوییل در جایگاه ها برشمرد.
این مقام مسئول روش شناسایی افراد متخلف را از طریق بررسی تراکنش کارت ها و هم چنین دوربین های موجود در جایگاه های عرضه سوختن ذکر کرد. وی در خصوص سوال « چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟» گفت: مالک ناوگان عمومی سنگین باید به شرکت پخش منطقه مراجعه کرده و از شماره پرونده خود و شعبه صادر کننده حکم، مطلع گردند.
خلاصه مقاله رفع مسدودی کارت سوخت
علت قرار گیری کارت سوخت خودرو در لیست سیاه چیست؟ در چه حالتی رفع توقیف کارت سوخت صورت می گیرد؟ چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟ برای رفع مسدودی کارت سوخت به چه مراجعی باید مراجعه کرد؟ گاه ممکن است صاحب خودرو در زمان مراجعه به جایگاه سوخت متوجه شود که کارت سوخت وی مسدود شده است و امکان استفاده از آن را ندارد.
در چنین حالتی ممکن است سوال های فوق ذهن وی را درگیر کند و نداند که باید چه کاری انجام دهد. ما در مقاله بالا علت و 2 روش رفع مسدودی کارت سوخت خودرو را شرح دادیم.
پس از مطالعه دقیق مقاله بالا از مراحلی که برای رفع توقیف کارت سوخت خود باید طی کنید، مطلع خواهید شد؛ با این حال اگر سوال دیگری داشتید و یا نیاز به راهنمایی در مورد شرایط توقیف کارت سوخت داشتید، می توانید با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید و از راهنمایی های کارشناسان مجرب مرکز مشورت بهره مند شوید. هم چنین می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاه نوشته و ارسال کنید. در اسرع وقت پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهیم بود.
برای دانلود پی دی اف کامل مقاله 2 روش رفع مسدودی کارت سوخت بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
سوالات متداول
علت قرار گیری کارت سوخت خودرو در لیست سیاه چیست؟
عمده علت قرار گیری کارت سوخت خودرو در لیست سیاه اقدام به فروش و یا حتی اجاره کارت سوخت خود به سوء استفاده گران و قاچاقچیان سوخت است. اما گاه ممکن است اشتباهی رخ داده باشد که با مراجعه به پلیس +10 می توانید از علت مسدود شدن کارت سوخت آگاه شوید.
چگونه کارت سوخت را از لیست سیاه خارج کنیم؟
صاحبان خودرو پس از مراجعه به دفاتر پلیس +10 از علت مسدودی کارت خود آگاه شده و سپس باید به مراجع قضایی بروند تا حکم رفع مسدود سازی صادر شود. برای مشاهده مراحل رفع توقیف کارت سوخت به مقال بالا مراجعه کنید.
برای رفع مسدودی کارت سوخت به چه مراجعی باید مراجعه کرد؟
برای پیگیری و رفع توقیف کارت سوخت خودرو، صاحبین باید به همراه مدارک مورد نیاز به مراجع قضایی مراجعه کنند. توجه داشته باشید که رسیدگی به این مسئله در حوزه کاری شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نمی باشد.
با عرض سلام و خسته نباشید ،بنده یه ماشینی خریدم فروشنده گفتش که کارت سوختش گم شده ،بعد تعویض پلاک اقدام به صدور کارت سوخت کردم که گفتن کارت سوخت این ماشین و شرکت نفت چابهار مسدود کرده،الان بنده باید چیکار کنم که کارت سوخت رو از مسدودی دربیارم
سلام وقت بخیر
شما بید تشریف ببرید پلیس |+10 برای رفع مسدودی کارت سوخت ویا به صورت غیر حضوری هم این امکان را دارید درخواست دهید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای فتح اللهی داخلی 104 در ساعات17 الی 23 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
با سلام خسته نباشید ما دوتا کامیونت خاور داریم هردوتاکامیونت به مدت ۴ماه دربندرعباس کارمیکرده وبعد از۴ماه هردوتا کارت سوخت مسدود شده ونمیشه سوخت گیری کرد ازشرکت نفت پرسیدم گفتن فقط باید بری خود بندرعباس اونجا دادگاه جریمه ت کنه ولی من اصلا یک لیتر گازوییل نفروختم چون اونجا محدودیت سوخت دار ودر روز ۶۰لیتر بیشتر به خاور نمیده میخواستم بدونم میتونم از شهر خودم اقدام کنم ؟
سللم وقت بخیر
بله این امکان را دلرید لز شهر خود پیگیر باشید جعت اطلاع از نحوه پیگیری به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند