با اجرای طرح سهمیهبندی بنزین از سالهای گذشته، کارت سوخت یک جزء مهم به حساب میآید و دارندگان تمامی وسایل نقلیه لازم است حتما این کارت را داشته باشند، اما عدهای ممکن است کارت خود را گم کرده باشند و نیازمند دریافت مجدد کارت سوخت باشند. در گذشته برای دریافت این کارت میبایست به صورت حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه میکردند، اما در حال حاضر امکان ثبت نام کارت سوخت آنلاین نیز وجود دارد.
از آنجا که ممکن است بعضی از افراد با نحوه ثبت نام اینترنتی کارت سوخت آشنایی نداشته باشند و مدارک لازم برای ثبت نام کارت سوخت خودرو تعویض پلاک شده و کارت سوخت گم شده چیست، آن را در ادامه برای شما بیان کردیم. برای راحتی بیشتر کاربران همچنین راهنمای تصویری مراحل این کار را در مقاله آوردهایم. پس توصیه می کنیم مقاله موجود را با دقت مطالعه نمایید و در صورتی که در انجام روند ثبت نام کارت سوخت با مشکل مواجه شدید بدون هیچ گونه نگرانی آن را با کارشناسان مجموعه مشورت در میان بگذارید و راهنمایی دریافت کنید. شایان ذکر است کارشناسان مجموعه مشورت به صورت ۲۴ ساعته حتی در روزهای تعطیل هم آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان هستند.
روش های ثبت نام کارت سوخت
برای ثبت نام کارت سوخت روش های مختلفی وجود دارد یکی از این روش ها مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ است، اما اگر فرصت کافی ندارید می توانید بدون مراجعه حضوری برای این کار اقدام کنید. روش های ثبت نام کارت سوخت آنلاین شامل موارد زیر هستند:
- ثبت نام کارت سوخت در اپلیکیشن دولت همراه: یکی از رایجترین روشهای ثبت نام کارت سوخت استفاده از نرمافزار دولت همراه است که برای استفاده از خدمات آن باید این اپلیکیشن را نصب کرده باشید.
- ثبت نام کارت سوخت با کد USSD: شما با شماره گیری کد دستوری ستاره، چهار، مربع (#۴*) می توانید برای ثبت نام کارت سوخت آنلاین اقدام کنید. البته برای این کار می بایست سیمکارت ثبت نامی به نام شخص دارنده خودرو باشد.
- ثبت نام کارت سوخت در www.mob.gov.ir : در سایت خدمات دولت به نشانی mob.gov.ir امکان ثبت نام کارت سوخت آنلاین میسر است که در ادامه نحوه انجام آن را شرح می دهیم.
دقت کنید افرادی که دارای خودرو صفر هستند، نیازی به ثبت نام اینترنتی یا حضوری کارت سوخت ندارند و کارت سوخت آنها به صورت خودکار به اداره پست ارسال میگردد که شما میتوانید با پیگیری کارت سوخت ماشین صفر از آخرین وضعیت آن جویا شوید.
سامانه ثبتنام کارت سوخت چیست و چگونه وارد شویم؟
کارت سوخت کارتی است که به وسیله آن میتوانند سهمیه سوخت دولتی خود را دریافت کنید. شرکت نفت کشور برای راحتی کاربران خود و برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در دفاتر پلیس + ۱۰ دولت، سامانهای تحت عنوان سامانه mob.gov.ir ایجاد کرده است که شما با ورود به آن میتوانید فرم ثبت نام کارت سوخت جدید یا المثنی را دریافت کرده و آن را تکمیل کنید.
ورود به سامانه mob.gov.ir به شما این امکان را میدهد تا سرعت درخواست و دریافت کارت سوخت خود را کاهش دهید. طبق تفاهمنامه بین شرکت پژوهش و توسعه ناجی و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی شما برای ثبت نام کارت سوخت باید کد ملی، شماره تلفن همراه، کد یک بار مصرف، کد پستی و غیره را در سامانه ثبت و احراز هویت خود را تکمیل کنند تا کارت هوشمند سوخت را دریافت نمایند.
در سامانه ثبت نام کارت سوخت شرکت نفت علاوه بر ثبت درخواست میتوانید کارت سوخت خود را مشاهده کرده و آن را استعلام بگیرید. از دیگر امکانات سامانه mob.gov.ir استعلام مقدار سوختگیری برای یک ماه اخیر است که با ورود به سامانه میتوانید از خدمات آن استفاده نمایید. جهت مشاهده سهمیه بنزین در سامانه سماس نیز میتوانید این مقاله را مطالعه کنید.
نحوه ورود به سامانه ثبتنام کارت سوخت mob.gov.ir
برای ورود به سامانه ثبت نام کارت سوخت شرکت نفت باید مطابق مراحل زیر اقدام کنید:
- آدرس mob.gov.ir را در مرورگر خود جستجو کنید.
- به صفحه اصلی سامانه ثبت نام اینترنتی کارت سوخت هدایت میشوید.
- در این جا دو روش مختلف برای ورود به سامانه وجود دارد. اگر شما روش اول یعنی ورود با رمز یکبار مصرف را انتخاب کنید باید در کادرهای مشخص شده به ترتیب تلفن همراه و کد امنیتی را وارد کنید.
- گزینه ارسال رمز یکبار مصرف را کلیک کنید تا رمز به گوشی شما ارسال شود.
- رمز ارسال شده را در کادر مشخص شده درج و گزینه آبی را کلیک کنید.
- با انجام کارهای بالا شما وارد سامانه درخواست کارت سوخت میشوید.
- حال اگر روش دوم یعنی کد QRرا انتخاب کرده باشید در این صورت برای شما یک کد QR ظاهر میشود که آن را با نرمافزار QR اسکن کرده تا وارد سامانه شوید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارت سوخت آنلاین
به منظور ثبت نام برای کارت سوخت به صورت غیر حضوری می بایست مدارکی ارائه شوند که این مدارک به صورت زیر هستند:
- فایل اسکن شده اصل کارت ماشین / موتور سیکلت یا سند یا بنچاق آن
- فایل اسکن شده شناسنامه یا کارت ملی یا پاسپورت دارای اعتبار مالک وسیله نقلیه
- ارائه شماره ملی مالک
- برگ سبز خودرو در خصوص خودرو های تعویض پلاک شده
- فایل اسکن شده بیمه نامه خودرو برای دارندگان خودروهای لیزینگی
- ارائه آدرس صحیح و کامل پستی به همراه کد پستی
- فایل اسکن شده فیش پرداخت شده و هزینه ثبت نام واریز شده به حساب شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی
نحوه ثبتنام کارت سوخت آنلاین در سامانه
در این بخش قصد داریم نحوه ثبت نام کارت سوخت آنلاین در mob.gov.ir را به صورت تصویری برای شما همراهان عزیز بیان نماییم.
- در محله اول ثبت نام کارت سوخت آنلاین لازم است نشانی اینترنتی mob.gov.ir را در مرورگر سیستم خود وارد کنید. تفاوتی ندارد این کار را با موبایل، کامپیوتر یا لپ تاپ انجام دهید. فقط باید توجه کنید فایل اسکن شده مدارک لازم برای ثبت نام اینترنتی را در سیستم خود داشته باشید تا بتوانید به راحتی آنها را آپلود نمایید. این مدارک در بخش بعدی ذکر شدهاند.
- در دومین مرحله لازم است وارد سایت خدمات دولت شوید. سپس در قسمت ثبت نام کارت سوخت، شماره تلفن همراه و کد امنیتی را وارد کرده و روی دکمه «ورود» کلیک کنید.
- در مرحله سوم ثبت نام کارت سوخت آنلاین، یک کد تایید به شماره موبایل شما ارسال خواهد شد که لازم است آن را در قسمت مربوطه وارد کرده و گزینه “بررسی” را انتخاب نمایید.
- در مرحله چهارم کدملی و تاریخ تولد خود را وارد کنید و مجددا گزینه “بررسی” را انتخاب کنید.
- در مرحله پنجم اگر مراحل قبل را به درستی طی کرده باشید یک پیامک تایید دریافت خواهید کرد. سپس به صفحه زیر وارد خواهید شد و می توانید نوع وسیله نقلیه را انتخاب کنید و پس از آن، شماره سریال و کد VIN آن را وارد کرده و تایید نمایید.
- در مرحله ششم که آخرین مرحله نیز است باید یکی از کارتهای بانکی مالک خودرو یا موتور سیکلت انتخاب و تایید شود.
نحوه ثبت نام کارت سوخت آنلاین در اپلیکیشن دولت همراه نیز مانند مراحل فوق است با این تفاوت که به جای وارد شدن به سایت خدمات دولت، لازم است اپلیکیشن دولت همراه را دانلود و نصب نمایید. سپس به آن وارد شوید. در اینجا شما ثبت نام کارت سوخت در سامانه mob.gov.ir را تکمیل کردهاید و در مراحل بعدی ورود به این سامانه میتوانید آن را استعلام بگیرید. حال در صورتی که کارت شما خراب باشد میتوانید برای حل این مشکل به سامانه اعلام خرابی کارت سوخت مراجعه کنید.
چه کسانی باید برای دریافت کارت سوخت اقدام کنند؟
امکان سوختگیری به نرخ دولتی فقط از طریق کارتهای هوشمند امکانپذیر است. برای همین لازم است کلیه دارندگان وسایل نقلیه برای خودرو خود حتما کارت سوخت دریافت کنند. اگر خودرو شما کارت سوخت هوشمند نداشته باشد، باید بنزین و گازوئیل آزاد خریداری کنید که نرخ آن بسیار بالا است. برای درخواست کارت سوخت خودرو باید ماشین شما بیمه شخص ثالث داشته باشد، در غیر این صورت نمیتوانید برای آن درخواست دهید.
برای ثبتنام کارت سوخت خودرو تعویض پلاک شده نیز باید به صورت حضوری به دفاتر پستی مراجعه کنید و کارهای اداری را در آنجا دنبال کنید. حال اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد شرایط درخواست کارت سوخت خودرو تعویض پلاک شده می توانید با مشاوران مشورت صحبت نمایید.
ثبتنام کارت سوخت با موبایل
شما برای ثبتنام کارت سوخت میتوانید از طریق موبایل نیز اقدام کنید و لازم نیست حتما از سیستم خاصی برای ورود به سامانه استفاده نمایید. بلکه با ورود به سایت mob.gov.ir خیلی راحت میتوانید نرمافزار دولت من را دانلود کرده و بعد از نصب آن بر روی گوشی ثبت نام کارت سوخت با موبایل خود را شروع کنید.
هزینه ثبت نام کارت سوخت با تلفن همراه با هزینه ثبت نام کارت سوخت در پلیس + ۱۰ یکسان است و لازم نیست شما مبلغ اضافی پرداخت کنید. طبیعتا میدانید که این مبلغ باید به هنگام ثبت نام کارت سوخت با موبایل به صورت آنلاین واریز شود. در نظر داشته باشید که شما برای درخواست ثبت نام کارت سوخت خودروی صفر کیلومتر و کارت سوخت المثنی میتوانید از طریق موبایل اقدام کنید، بنابراین هیچ گونه محدودیتی در آن وجود ندارد.
مراحل ورود به سامانه دولت همراه مانند سامانه mob.gov.ir است و هیچ تفاوتی با هم ندارند. با این حال اگر شما در هر کدام از مراحل آن به مشکل برخورد کردید میتوانید با مشاوران مشورت تماس بگیرید.
چطور از طریق اپلیکیشن موبایل برای ثبتنام کارت سوخت اقدام کنیم؟
همان طور که در بالا بیان کردیم شما برای ثبت نام کارت سوخت با موبایل باید مراحلی را که برای سامانه دولت من انجام دادید،طی کنید، اما تفاوتهای کوچکی در آنها وجود دارد که در ادامه برای راهنمایی بیشتر به این موارد اشاره میکنیم:
- وارد سایت mob.gov.ir شوید.
- در صفحه باز شده اپلیکیشن ثبتنام کارت سوخت را دانلود کنید.
- بعد از دانلود و نصب این نرمافزار وارد آن شوید.
- شماره تلفن همراه خود را که به نام خودتان است، وارد کنید.
- یک پیامک تایید برای شما ارسال میشود که آن را در کادر مشخص شده روی اپلیکیشن ثبتنام کارت سوخت درج کنید.
- حالا کد ملی و تاریخ تولدتان را وارد کنید تا نرمافزار آن را بررسی و تایید کند.
- روی گزینه ثبت نام در سامانه هوشمند سوخت کلیک کنید.
- برای ثبت نام کار سوخت با موبایل لازم است، سند وسیله نقلیه به نام خودتان باشد. در این جا باید اطلاعات مربوط به وسیله نقیله را وارد کنید.
- شما به دو روش مختلف اسکن بارکد روی کارت خودرو و وارد کردن کد شناسایی (vin) وسیله نقلیه را به اپلیکیشن ثبتنام کارت سوخت معرفی کنید.
- پس از آن که اطلاعات خودرو شما تایید شد، شماره کارتهای بانکی شما در نرمافزار نمایش داده میشود.
- یکی از کارتهای بانکی خود را انتخاب کنید تا به کارت سوخت تبدیل شود.
- تمام مراحلی که در بالا انجام دادید در قالب یک صفحه برای شما نمایش داده میشود که با مطالعه و تایید آنها میتوانید درخواست خود را نهایی کنید.
- حالا برای شما پیامکی ارسال میشود که در آن میتوانید موفقیت آمیز بودن درخواست خود را مشاهده کنید.
مشکلات رایج هنگام ثبت نام و درخواست کارت سوخت و روشهای حل آنها
تاکنون شما با مراحل ثبت نام کارت سوخت به صورت آنلاین آشنا شدید و میتوانید درخواست خود را از طریق mob.gov.ir ثبت کنید. با این حال وجود دارند افرادی که به هنگام ثبت درخواست صدور کارت سوخت در سامانه mob.gov.ir دچار مشکل میشوند و نمیتوانند آن را تمام کنند. با وجود این که کارشناسان مشورت در تمام ساعات شبانه روز پاسخگوی کاربران است، اما در ادامه به چند مورد از رایجترین مشکلات ثبتنام کارت سوخت و راهحل آنها اشاره میکنیم:
- اگر کارت سوخت شما کدینگ باشد باید برای رفع مشکل آن به صورت حضوری به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنید و در آنجا مشکل خود را حل کنید.
- در برخی مواقع مشاهده شده است که کاربر به هنگام ثبت نام کارت سوخت دچار مشکلات سیستمی میشود. در این صورت باید دقت کند که کد ملی، شماره تلفن، وسیله نقلیه و همه موارد تنها به نام یک نفر باشد. در غیر این صورت نمیتواند مراحل نام نویسی خود را در mob.gov.ir تمام کند.
- یکی از مشکلات ثبتنام کارت سوخت این است که کاربران بعد از اتمام نامنویسی خود کارت خود را تا حداکثر ۲ ماه آینده دریافت نمیکنند. در این صورت لازم است شخصا به اداره پست مراجعه کرده و با مدارک لازم برای گرفتن کارت سوخت از پست آن را دریافت کنند.
- یکی از خطاهای سامانه ثبتنام کارت سوخت، کندی سامانه است که در این موقع باید در زمان دیگری برای ثبتنام به آن مراجعه کنند.
- یکی از مشکلات ثبتنام کارت سوخت این است که کاربران می خواهند از خارج کشور از این سامانه استفاده کنند که برای این کار متاسفانه محدودیت وجود دارد. شما میتوانید از افرادی که در ایران هستند یا کارشناسان مشورت بخواهید این کار را خیلی سریع و آسان برای شما انجام دهند.
به غیر این مشکلات اگر شما هر گونه مشکل دیگری در سامانه mob.gov.ir مشاهده کردید میتوانید بدون هیچ گونه نگرانی با مشاوران تماس گرفته و از آنها کمک بخواهید.
خطای «کد ملی وارد شده معتبر نیست» و روش رفع آن در سامانه دولت من
یکی از خطای ثبتنام کارت سوخت، نامعتبر بودن کد ملی است که در این صورت دو حالت مختلف برای رفع آن وجود دارد:
- شما قبلا در سامانه ثبتنام کردهاید و لازم نیست دوباره مراحل نامنویسی را طی کنید. در این حالت تنها کافی است از سربرگ ورود، وارد سایت شوید.
- کد ملی خود را به درستی وارد نکردهاید. به هنگام درج اعداد نهایت دقت را داشته باشید.
اگر با انجام کارهای بالا موفق به رفع مشکلات ثبتنام کارت سوخت نشدید میتوانید آن را در زیر کامنت کنید تا مشاوران ما در اسرع وقت پاسخگوی سوال شما باشند.
فرم ثبتنام کارت سوخت
شما برای این که بتوانید درخواست کارت سوخت را در سامانه ثبت کنید باید فرمی به نام فرم ثبتنام کارت سوخت را تکمیل کنید. برای تکمیل این فرم باید تمام اطلاعات لازم مانند اطلاعات هویتی صاحب خودرو، اطلاعات مربوط به مشخصات خودرو و اطلاعات بانکی را ارائه دهید. با توجه به این که این فرم بعد از تکمیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت، برای همین لازم است آن را به دقت کامل کنید. وجود هر گونه اشتباه در آن فرایند تایید و صدور کارت هوشمند سوخت را به تاخیر انداخته و از این جهت میتواند برای شما مشکلاتی را ایجاد کند.
نحوه تکمیل فرم ثبت نام کارت سوخت آنلاین
برای تکمیل فرم ثبتنام کارت سوخت به صورت آنلاین لازم است شما در ابتدا مدارک لازم را تهیه کرده و در سامانه ثبتنام کارت سوخت شرکت نفت آنها را مطابق دستورات وارد کنند. برای تکمیل فرم ثبتنام در ابتدا لازم است وارد حساب کاربری خود شوید و در بخش اطلاعات شخصی کد ملی، تاریخ تولد، نام و نام خانوادگی را وارد کنید.
حالا وارد بخش دوم خواهید شد که در آن باید شماره شناسه برگه سبز، شماره VIN، نوع پلاک وسیله نقلیه و شماره پلاک را وارد کنید. بعد از آن اطلاعات شما بررسی میشود و در صورت تایید برای شما گزارشهایی در مورد مشخصات ماشین در سامانه نشان داده میشود. اگر اطلاعات مشخص شده از خودرو شما درست باشد، باید کد پستی محل دریافت کارت سوخت را وارد کنید تا سامانه نشانی منزل را مشخص کند.
بعد از آن که نشانی منزل درست باشد باید اطلاعات مربوط به کارت بانکی خود را وارد کنید. این کارت قرار است به کارت سوخت تبدیل شود. حالا لازم است هزینه صدور کارت سوخت را واریز کنید. برای این کار به صفحه جدیدی وارد میشوید. در آنجا باید اطلاعات کارت بانکی خود را درج کنید تا درخواست شما ثبت شود و منتظر دریافت کارت سوخت خود در آدرس درج شده باشید.
پس از ثبتنام کارت سوخت چه اقداماتی لازم است؟
پس از آن که شما درخواست خود را در سامانه mob.gov.ir ثبت کردید باید حدود ۱۰ روز تا ۲ ماه منتظر بمانید تا کارت هوشمند سوخت خود را در آدرس مد نظر دریافت کنید، اما اگر حداکثر تا ۲ ماه کارت سوخت خود را دریافت نکردید میتوانید برای پیگیری کارت سوخت اقدام کنید. در غیر این صورت میتوانید به صورت حضوری به اداره پست محل زندگی خود مراجعه کرده و در آنجا کارت سوخت خود را استعلام بگیرید. نکته مهم این است که اگر فرد مالک خودرو یا موتور سیکلت برای دریافت کارت سوخت خود ظرف مدت ۶ ماه به اداره پست مراجعه نکند؛ کارت سوخت او به شرکت ملی پخش فراورده های نفتی برگردانده می شود.
خوب است بدانید که امکان پیگیری درخواست کارت سوخت به صورت اینترنتی در سامانه mob.gov.ir نیز وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد میتوانید با کارشناسان صحبت نمایید. البته توجه نمایید در صورتی که هر گونه مغایرتی در اطلاعات ثبت شده شما در سامانه وجود داشته باشد، پیامکی در این خصوص به گوشی شما ارسال میشود که بعد از مشاهده آن باید جهت ویرایش به حساب کاربری خود در mob.gov.ir مراجعه کنید.
نکات مهم ثبت نام کارت سوخت آنلاین
هنگامی که میخواهید برای ثبت نام کارت سوخت آنلاین اقدام نمایید لازم است موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- اگر کارت سوخت خودروها و موتور سیکلتهای کارکرده نیز مفقود شده باشد میتوان برای دریافت کارت المثنی آن از یکی از روشهای ذکر شده فوق استفاده کرد. همچنین لازم است آنها با مراجعه به سامانه سوزاندن کارت سوخت مفقودی نسبت به غیرفعال کردن کارت خود اقدام نمایند.
- کارت سوخت خودروهای صفر و نو همراه مدارک وسیله نقلیه صادر میشود و موقع تحویل به مالک خودرو یا موتور سیکلت عرضه میگردد.
- اگر در هنگام ثبت نام کارت سوخت آنلاین کد ملی و تاریخ تولد متقاضی کارت هوشمند صحیح وارد شود سایر مشخصات فردی مالک به صورت خودکار نمایش داده می شود.
- کلیه افراد مالک خودرو یا موتور سیکلتهای عمومی و دولتی برای دریافت و درخواست کارت سوخت المثنی باید با داشتن مدارک شناسایی مربوط به ارگان خود به دفاتر خدمات پلیس + ۱۰ مراجعه کرده و نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.
- برای پاسخ دادن به موارد خواسته شده تنها ۴۵ ثانیه زمان وجود دارد و پس از گذشت این زمان به طور خودکار سامانه از صفحه ثبتنام خارج میشوید، بنابراین لازم و ضروری است حتما از قبل تمامی موارد خواسته شده را یادداشت کرده باشید تا بتوانید با سرعت به آنها پاسخ دهید.
خلاصه مقاله ثبتنام کارت سوخت
در این مقاله به بررسی روشهای ثبت نام کارت سوخت پرداختیم و گفتیم برای انجام این کار میتوان از طریق سه روش غیرحضوری سایت خدمات دولت، اپلیکیشن دولت همراه، ارسال کد دستوری با موبایل و یا مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ اقدام کرد. با توجه به اینکه امروزه بیشتر کارها از طریق اینترنت صورت میگیرد ما نیز در این مقاله نحوه ثبتنام کارت سوخت آنلاین در سامانه mob.gov.ir و سایر روشهای غیرحضوری را بیان کردیم.
همچنین مدارک لازم برای ثبتنام کارت سوخت به صورت غیرحضوری و آنلاین را نیز ذکر کردیم و در پایان به توصیهها و مشکلات سامانه کارت سوخت و راهحل آنها اشاره نمودیم. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشد. شما عزیزان میتوانید در صورتی که در ثبتنام کارت سوخت آنلاین با مشکل مواجه شدید از تلفن ثابت با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (بدون کد) تماس بگیرید و یا سوال و مشکل خود را در انتهای این مطلب به صورت کامنت بنویسید تا کارشناسان سامانه مشورت در کوتاهترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند.
برای دریافت فایل PDF مقاله ثبتنام کارت سوخت بر روی لینک، کلیک کنید.
سوالات متداول
پس از درخواست کارت سوخت چه اقداماتی باید انجام بدهم؟
لازم است حدود ۱۰ الی ۶۰ روز منتظر بمانید تا کارت سوخت خود را دریافت کنید. در غیر این صورت به اداره پست مراجعه کرده و در آن جا استعلام بگیرید. دقت کنید اگر تا ۶ ماه از ثبت درخواست شما کارت سوخت را از اداره پست تحویل نگرفتید، اداره پست کارت شما را به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ارسال میکند.
آیا ثبتنام کارت سوخت خودروی تعویض پلاک شده متفاوت است؟
خیر؛ کلیه مراحل ثبتنام کارت سوخت خودروهای تعویض پلاک شده و نو با هم کاملا یکسان هستند. همچنین در صورتی که کارت سوخت شما مفقود شده باشد برای درخواست کارت سوخت جدید باید طبق روشهای گفته شده در بالا اقدام کنید.
سامانه ثبتنام کارت سوخت شرکت نفت چیست؟
سامانه ثبتنام کارت سوخت شرکت نفت سامانهای است که در آن برای انواع خودروهای مختلف کارت هوشمند سوخت صادر میکند. شما برای ثبت درخواست خود لازم است در این سامانه نامنویسی کنید.
سایت خدمات دولت که اشاره کردین همیشه خرابه اصلا باز نمیشه مثل بقیه کاراشونه دیگه
سلام وقت بخیر
دیگر برای ثبت نام کارت سوخت باید حضوری تشریف ببرید پلیس +۱۰
سلام . کارت سوخت به دستم رسیده است ولی کدینگ است برای رفع کدینگ چه باید کرد ممنون
سلام وقت بخیر
شما یا باید حضوری تشریف ببرید پلیس +۱۰ویا از طریق سامانه درخواست دهید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
درخواست کارت سوخت المثنی حقوقی ( مالک شرکت است ) چطور انجام میشه . در سامانه دیده نشده
سلام وقت بخیرشما باید وارد سایت مختص به ثبت نام کارت سوخت شوید و از ان طریق اقدامکنید برای ثبت نام افرار حقوقی اگر موفق به ثبت نام نشدیدمیتوانید با پشتیبانی سایت به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
عالی
سلام وقت بخیر. سایت دولت من اصلا بخشی تحت عنوان ثبت نام کارت سوخت نداره!
سلام وقت بخیر
سامانه درخواست از دسترس خارج شده و شما باید به صورت حضوذری در پلیس +۱۰ اقدام کنید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای فتح الهی داخلی ۱۰۴در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند