سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی به آدرس payments.tax.gov.ir میباشد و این سامانه توسط سازمان امور مالیاتی کشور با هدف ارائه کردن خدمات الکترونیکی راه اندازی شده است. برای برای پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی و تایید وصول قبوض مالیاتی باید مراحلی را طی کنید. نحوه پرداخت قبض مالیاتی به این صورت است که افراد باید از طریق ورود به سامانه مذکور و وارد کردن شناسه 30 نسیم اقدامات لازم را انجام دهند در واقع مهمترین و ضروریترین مرحله پرداخت قبض مالیاتی، داشتن شماره شناسه ۳۰ رقمی نسیم میباشد.
اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی مقیم داخل و خارج از ایران و اشخاص حقیقی حقوقی غیر ایرانی همگی مشمول پرداخت مالیات هستند بر همین اساس باید سالانه پس از پر کردن اظهارنامه برای پرداخت آن اقدام کنند. سابقاً افراد باید به صورت حضوری به مراجع ذیصلاح مراجعه میکردند. اما در سالهای اخیر سازمان امور مالیاتی برای پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی سامانه payments.tax.gov.ir را ایجاد کرده است و افراد لازم است که با چگونگی ورود به سامانه پرداخت التکرونیک قبض مالیاتی آشنایی داشته باشند.
مودیان گرامی می توانن جهت ورود مستقیم به سایت واریز اینترنتی قبض مالیات روی payments.tax.gov.ir کلیک کنید
راهنما سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir
قانون مالیاتهای مستقیم این گونه است که افراد مشمول مالیات باید آن را در اسرع وقت بپردازند. مالیاتهای کشور به دو نوع مالیات مستقیم و غیر مستقیم تقسیم میشود. مالیات بر درآمد و دارایی از مالیاتهای مستقیم و مالیات بر واردات یا مالیات بر فروش کالا و خدمات مصرفی از مالیاتهای غیر مستقیم میباشند.
افراد مشمول انواع مالیات باید سالانه برای پرداخت آن اقدام کنند. از آنجا که دریافت مالیات نقش مهمی در کسب درآمد برای اشخاص حقوقی دارد، دولت برای بهبود نظم در امور مالیاتی در سال ۸۱ سازمان امور مالیاتی را تأسیس کرد. این سازمان وابسته به وزارت اقتصاد و دارایی میباشد و وظایف آن شامل صدور قبض مالیاتی، دریافت مالیات، استعلام ممنوع الخروجی، استعلام بدهی و پرونده مالیاتی میباشد.
دریافت کردن مالیات و صدور قبض مالیات از جمله وظایف سازمان امور مالیاتی است. از سوی دیگر این سازمان برای تسهیل پرداخت قبض مالیات سامانه payments.tax.gov.ir را راه اندازی کرده است. افراد میتوانند با ورود به این سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی از خدمات ارائه شده استفاده کنند. در مجموع سامانه پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی امکانات زیر را در اختیار افراد میگذارد:
خدمات اصلی مالیاتی:
- ثبت نام اظهارنامه مالیاتی عملکرد اشخاص حقیقی و حقوقی
- خلاصه پرونده الکترونیکی
- لیست مالیات حقوق الکترونیکی
- اظهارنامه مالیات اجاره املاک
سایر خدمات مالیاتی:
- صدور صورت حساب الکترونیکی جهت اطلاع از میزان مالیات متعلقه
- درخواست ابلاغ الکترونیک
- استعلام بدهی مالیاتی
- استعلام وجود یا عدم وجود پرونده مالیاتی شرکت ها
- آدرس ادارات امور مالیاتی
جهت استعلام کد واحد مالیاتی وارد لینک شوید.
مراحل پرداخت اینترنتی قبض مالیات از سایت payments.tax.gov.ir
افرادی که مایل به پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی و دریافت تایید وصول قبوض مالیاتی خود از طریق سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی هستند، باید مراحل زیر را طی کنند:
به این منظور ابتدا باید در مرورگر خود نشانی سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی به آدرس payments.tax.gov.ir را جستجو کرده و پس از آن به به صفحه زیر هدایت میشوند.
پس از ورود باید گزینه شناسه ۳۰ رقمی نسیم را انتخاب کرده و با وارد کردن شماره قبض مالیات و درج کردن کد امنیتی گزینه بررسی شناسه قبض نسیم را انتخاب نمایند. اطلاعات قبض نمایش داده میشود و در صورت مورد تأیید بودن اطلاعات پس از انتخاب گزینه تأیید به درگاه پرداخت متصل خواهند شد.
متقاضیان برای پرداخت قبض مالیات باید با شناسه اقدام کنند.
از دیگر راههای پرداخت قبض پرداخت الکترونیکی قبض مالیات به صورت حضوری میباشد که افراد باید به سازمان امور مالیاتی مراجعه کنند. در این شرایط افراد متقاضی میتوانند به ادارات مربوط مراجعه کرده و از طریق دستگاههای کارتخوان برای پرداخت مالیات متعلقه خود اقدام کنند.
پرداخت قبض مالیات از طریق سامانه امور مالیاتی tax.gov.ir
پرداخت قبض مالیات از طریق سامانه امور مالیاتی نیز امکان پذیر بوده و نحوه پرداخت به صورت زیر میباشد:
ابتدا وارد آدرس tax.gov.ir شوید. پس از ورود مشابه تصویر زیر از قسمت سمت راست صفحه و پس از انتخاب گزینه سایر خدمات مالیاتی گزینه پرداخت الکترونیک مالیات را انتخاب کنید.
در گام بعد سامانه الکترونیکی پرداخت مالیات را انتخاب کرده و وارد مرحله بعد شوید.
نام کاربری و رمز عبور خود را ثبت کنید و در صورت فراموشی رمز، از قسمت پایین کادر برای بازیابی آن اقدام نمایید.
در گام بعد گزینه صدور قبض جدید را انتخاب کنید.
سپس اطلاعات به شما نمایش داده میشود و با تأیید آنها میتوانید به مرحله بعد وارد شوید.
در این قسمت با انتخاب گزینه پرداخت آنلاین میتوانید برای پرداخت کردن قبض مالیات خود از طریق سامانه امور مالیاتی اقدام کنید.
برای بررسی نحوه پرداخت حق تمبر مالیاتی وارد لینک شوید.
هنگام واریز اینترنتی قبض مالیاتی به نکات زیر دقت کنید!
افرادی که میخواهند از طریق سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی، برای پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی و گرفتن تایید وصول قبوض مالیاتی خود اقدام کنند، باید به نکات زیر توجه داشته باشند:
- متقاضیان پس از پرداخت الکترونیک قبض مالیات خود باید اقدام به گرفتن قبض مالیاتی کرده باشند.
- صدور قبض مالیاتی از طریق ورود به سامانه و مراجعه به بخش سایر خدمات مالیاتی و انتخاب گزینه صدور صورت حساب مالیاتی میباشد.
- قبض افراد باید دارای شناسنامه 30 رقمی نسیم باشد. برخی از قبوض دارای شناسه 30 رقمی نیستند و به جای آن دارای بارکد میباشند.
- در صورت نداشتن شناسه 30 رقمی و بارکد، متقاضی نمیتواند برای پرداخت صورتحساب مالیاتی خود اقدام کند و باید از روشهای دیگری استفاده کند.
- پرداخت کننده قبض مالیاتی باید از طریق سامانه payments.tax.gov.ir یا از طریق سامانه دارایی با یکی از کارتهای بانکی عضو شتاب اقدام کند.
- کارت فرد متقاضی باید دارای رمز پویا باشد که برای فعال سازی این رمز باید به شعبه صادر کننده کارت مراجعه کنند.
- از سوی دیگر داشتن رمز دوم کافی نیست و سقف جابجایی مبلغ به صورت اینترنتی با رمز دوم ۱۰۰ هزار تومان در روز خواهد بود.
- یکی دیگر از روشهای پرداخت روش مراجعه حضوری است و افراد میتوانند از طریق مراجعه سازمان مالیات برای پرداخت آن اقدام کنند.
- براساس بخشنامههای موجود، امکان افزایش دو ماهه اقساط مالیات صاحبان مشاغل در صورت درخواست مؤدی و تأیید اداره کل مالیات امکانپذیر است. براین اساس امکان قسطبندی مالیات مودیان از ۴ ماه به ۶ ماه صورت میگیرد.
- پیش از بخشنامه مذکور مودیانی که مالیات قطعی خود را پذیرفته بودند، فقط امکان تخصیص آن به چهار ماه را داشتند.
برای ورود به سامانه مالیاتی وکلای دادگستری بر روی لینک کلیک کنید.
خلاصه مطالب
آن است از مودیان مالیاتی که مشمول پرداخت مالیات میشوند، باید برای پرداخت مالیات متعلقه خود از طریق سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی به آدرس payments.tax.gov.ir اقدام کنند. این سامانه برای کاهش مراجعات حضوری افراد از سوی سازمان امور مالیاتی تعبیه شده است. یکی از مهمترین مواردی که هنگام پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی و گرفتن تایید وصول قبوض مالیاتیباید مد نظر قرار دهید این است که هنگام پرداخت مالیات باید حتماً شناسه 30 رقمی نسیم را داشته باشید.
سازمان مالیات پس از تأیید این شناسه اجازه پرداخت قبض را به شما خواهد داد. در این مقاله سعی کردیم اطلاعاتی را در مورد نحوه پرداخت مالیات به صورت الکترونیک از طریق سامانه مذکور را به شما عزیزان ارائه کنیم. در صورتی که موفق به پرداخت مالیات به روش الکترونیک نشدید، میتوانید به صورت حضوری به سازمان مالیات مراجعه کنید و از طریق کارتهای دستگاههای کارتخوان برای پرداخت مالیات خود اقدام کنید. چنانچه پس از مطالعه مطالب این مقاله نیازمند دریافت راهنماییهای بیشتر هستید، میتوانید با کارشناسان مجموعه مشورت در ارتباط باشید تا شما عزیزان را یاری کنند.
برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.
سوالات متداول
آدرس سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی چیست؟
نشانی سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی به آدرس می باشد.
یکی از شروط مهم پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی در سامانه چیست؟
یکی از مهم ترین شرط های پرداخت مالیات شناسه 30 رقمی نسیم می باشد.
چگونه می توان از طریق سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی برای پرداخت مالیات اقدام کرد؟
در متن مقاله به طور کامل در مورد نحوه پرداخت مالیات در سامانه پرداخت الکترونیک قبض مالیاتی توضیح داده ایم.
دیدگاه ها