شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در راستای خرابی کارت سوخت سامانهای به آدرس اینترنتی scs.niopdc.ir راه اندازی کرده است که اگر کارت سوخت شما خراب و یا در جایگاه های عرصه سوخت جامانده باشد شما می توانید در زمان کوتاه به کمک سامانه اعلام خرابی کارت سوخت به کارت سوخت خود و یا کارت جدید دست یابی پیدا نمایید. برای اطلاع از این سامانه در ادامه مقاله همراه ما باشید.
سامانه اعلام خرابی کارت سوخت
🔷 تا بیش از راه اندازی سامانه اعلام خرابی کارت سوخت، اگر کارتی خراب بود و یا در جایگاه های سوخت جا می ماند به ناحیه همان منطقه تحویل داده میشود و برای این امر اطلاع رسانی جامعی شکل نگرفت و صاحبین کارت سوخت به صورت دقیق از محل کارت خود بی اطلاع بودند
🔷 به دلیل ازدحام مسافرت ها در فصل بهار و افزایش تعداد کارت سوخت، شرکت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، برای سهولت کار مردم سامانه اعلام خرابی کارت سوخت را راه اندازی نموده است.
🔷 در حال حاضر این سامانه به صورت داخلی کار می نماید و در اختیار مالکان جایگاه سوخت و مدیران مناطق 37 گانه و تمامی نواحی شرکت ملی نفت قرار گرفته شده است و هنوز به صورت عمومی در اختیار مردم قرار نگرفته است.
🔷 در حال حاضر اگر فردی اعلام خرابی کارت سوخت نماید و یا کارت سوخت خود را در جایگاه جا گذاشته باشد، پس از ده روز کارت در اختیار ناحیه مرتبط با جایگاه قرار گرفته و فرد صاحب کارت سوخت تا 30 ماه فرصت تحویل کارت خود را دارد.
🔷 با راه اندازی این سامانه به صورت عمومی دیگر افراد نیاز به مراجعه حضوری به ناحیه شرکت ملی خود نداشته و با مراجعه به سامانه اعلام خرابی کارت سوخت و با وارد کردن شماره VIN خودروی خود می تواند از محل کارت سوخت خود مطلع گردد.
📎 | سامانه اعلام خرابی کارت سوخت | لینک سامانه |
مراحل اعلام خرابی کارت سوخت
برای اعلام خرابی کارت سوخت باید از طریق سامانه scs.niopdc.ir اقدم نمایید. برای این کار مراحل زیر را طی نمایید:
🔷ابتدا وراد سامانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی به نشانی اینترنتی scs.niopdc.ir شوید.
🔷سپس از طریق یکی از برگه های زیر اطلاعات خود را وارد نمایید.
⏪ VIN خودرو
⏪ PAN کارت هوشمند
⏪ نام و نام خانوادگی
⏪ شماره پلاک
🔷با وارد کردن هر یک از اطلاعات و زدن پرسش راستی آزمایی جمع اعداد، باید دکمه جست و جو را کلیک نمایید و نتیجه را مشاهده نمایید.
📌 برای اطلاع از استعلام پلاک خودرو با کد ملی بر روی لینک کلیک نمایید.
مراحل صدور کارت سوخت المثنی
اگر به دلایل مخالفی کارت شما مفقود شده باشد برای جلوگیری از هدر رفتن سهمیه خود، ابتدا باید به پلیس +10 مراجعه کرده و درخواست باطل کردن کارت خود را بدهید. این کار فقط زمانی مقدور می باشد که دارنده خودرو با مدارک مورد نیز به دفاتر پلیس +10 مراجعه نماید.
🔷 پس از باطل کردن کارت می توانید به صورت اینترنتی از طریق سامانه دولت همراه برای کارت جدید اقدام نمایید.
🔷 برای این کار ابتدا وارد سامانه دولت همراه به نشانی mob.gov.ir شده و ثبت نام می نمایید. و یا از طریق خود پلیس +10 برای درخواست جدید اقدام نمایید.
مراحل لغو اعلام خرابی و یا مفقودی کارت سوخت
اگر متوجه شدید کارت سوخت شما خراب نمی باشد و یا کارت سوخت مفقودی خود را پیدا کردید دیگر نیاز نیست وارد سامانه اعلام خرابی کارت سوخت شوید، می توانید از طریق مراکز پلیس+۱۰، گزارش مفقودی خود را لغو نمایید.
برای لغو گزارش مفقودی باید به نکات زیر توجه بفرمایید:
⏪ وارد مرحله صدور کارت المثنی نشده باشید.
⏪ بیشتر از 4 ساعت از زمان اعلام مفقودی شما نگذشته باشد.
⏪ در زمان لغو مفقودی نباید تا 3 روز از کارت خود استفاده نمایید.
روش تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت
بسیاری از افراد به دلایلی مانند مفقود شدن کارت و یا خرابی کارت و … خواهان این می باشند که کارت عابر بانک خود را به کارت سوخت تبدیل نمایند و دیگر به دنبال طی کردن مراحل خرابی کارت و یا مفقودی نباشند. برای این کار باید مراحل زیر را طی نمایند.
🔷 ابتدا وارد سامانه دولت همراه به نشانی اینترنتی www.mob.gov.ir شوید.
🔷سپس شماره همراه خود را وارد کرده و کد ارسال شده را بر روی کادر مربوطه وارد نمایید.
🔷سپس اطلاعات خواسته شده کد ملی و تاریخ تولد خود را وارد نمایید.
🔷اطلاعات نشان داده از شما را با دقت مطالعه کرده و در صورت صحیح بودن آن را تایید و وارد مرحله بعد شوید.
بارکد خودرو خود را وارد کرده و کارت بانکی خود را از میان تمامی کارت ها انتخاب و تایید نمایید.
سهمیه سوخت شما وارد کارت عابر بانک شما شده و در صورت داشتن کارت سوخت، کارت سوخت شما باطل خواهد شد.
روش استعلام کارت سوخت با پیامک
اگر قصد دارید کارت سوخت خود را استعلام بگیرید باید از طریق شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰، این کار ار انجام دهید.
در پیامک ابتدا حرف V سپس * را زده و در نهایت شماره بارکد خودرو خود را وارد نمایید.
برای موتور سیکلت نیز در ابتدا حرف M را باید وارد کرده و سپس حرف ستاره و شماره بارکد خودرو را وارد نمایید.
📌 برای اطلاع از مشاهده سهمیه بنزین در سامانه سماس بر روی لینک کلیک نمایید.
نکات مهم در خصوص سامانه اعلام خرابی کارت سوخت
⛽️ اگر اعلام کارت المثنی کرده باشید جهت اطلاع از کارت خود می توانید وارد سامانه epolice.ir شده و با وارد کردن شماره پلاک خودرو خود از زمان تحویل به اداره پست اطلاع پیدا نمایید و از طریق پست برای کارت خود اقدام نمایید.
⛽️ اگر کارت صادر شده خودتان را 5 بار پشت سرهم، رمزش را اشتباه وارد نمایید، کارت شما قفل شده و باید برای خرابی کارت اقدام نمایید.
⛽️ اگر در زمان سوخت گیری خودرو با مشکل ” پیام رمز خود را وارد کنید ” مواجه شدید نیاز به مراجعه به سامانه اعلام خرابی کارت سوخت نیست و باید 4 رقم آخر کارت ملی خود را وارد کرده و سوخت خود را بزنید.
⛽️ اگر کارت خود را گم کردید از طریق سامانه اعلام خرابی کارت سوخت می توانید آن را پیدا نمایید و اگر باز نبود با مراجعه به مراکز پلیس +10 می توانید درخواست مفقودی کرده و تا 24 ساعت آن کارت سوخت باطل خواهد شد .
مراحل حذف رمز کارت سوخت
اگر تصمیم به حذف رمز کارت سوخت خود را به دلایل مختلف دارید باید مراحل زیر را طی نمایید:
ابتدا کارت خود را در جایگاه سوخت قرار داده و رمز خود را وارد نمایید.
سپس بر روی عملیات تغییر رمز کلیک کرده و مجدد رمز خود را وارد کرده و دکمه سبز رنگ را کلیک نمایید.
سپس پیام “رمز شما با موفقیت حذف گردید” مشاهده خواهید کرد
اخبار پیرامون سامانه اعلام خرابی کارت سوخت
🔊 خبر خوش برای دارندگان کارت سوخت
مالکان خودروها در صورت جاگذاشتن کارت سوخت شخصی در جایگاهها، میتوانند با مراجعه به نزدیکترین ناحیه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از اطلاعات دقیق محل باقی ماندن کارت سوخت خود مطلع شوند.
🔊 آغاز سهمیهبندی بنزین/سقف مصرف سوخت تعیین شد
دفتر سامانه هوشمند سوخت اعلام کرد که به منظور مدیریت مصرف، سقف سوختگیری با کارتهای شخصی تعیین شده است؛ بر این اساس سوختگیری برای کلان شهرها 40 لیتر و برای شهرهای کوچکتر 30 لیتر تعیین شده است.
📥 برای دریافت و مطالعه مقاله بر روی لینک کلیک نمایید. 📥
خلاصه مطلب
سامانه اعلام خرابی کارت سوخت به منظور سهولت افراد در زمان خرابی کارت های خود و در زمان مفقودی کارت راه اندازی شده است و دیگر برای پیدا کردن کارت خود به راحتی با وارد شدن به سامانه اعلام خرابی کارت سوخت به نشانی اینترنتی scs.niopdc.ir می توانید مشکل مفقودی کارت خود را حل نمایید. ما در این مقاله به شرح سامانه اعلام خرابی کارت سوخت پرداختیم. در صورت سوال می توانید با مشاورین ما در ارتباط باشید.
سوالات متداول
اگر کارت سوخت خود را در پمپبنزین جاگذاشتید این کار را بکنید؟
می توانید از طریق سامانه اعلام خرابی کارت سوخت برای این کار استفاده نمایید.
فرآیند صدور کارت سوخت المثنی به چه صورت می باشد؟
فرآیند صدور کارت سوخت المثنی کوتاه شده سامات دولت همراه می باشد که در طول مقاله شرح داده شده است.
برای برداشتن رمز کارت سوخت چه مراحلی را باید طی نمود؟
مراحل برداشتن رمز کارت سوخت در طول مقاله بیان شده است.
کارت های المثنی سوخت، به هیچ عنوان در هیچ جایگاهی کار نمیکند.. شماره تلفن شما هم در شبکه وجود ندارد… صدای مشاور شما فقط یک دروغ و عوام فریبی است که مثلا فعال هستید و دارید کار میکنید. 09123042272 اگر واقعا در حال خدمت هستید تماس بگیرید..
سلام وقت بخیر
به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی 106 در ساعات 17 الی 23 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره و کد صفر از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند