بعد از خرید مودم، باید بتوانید آن را به درستی کانفیگ کرده و نصب نمایید تا مودم راه اندازی شود. اگر مرحله راه اندازی مودم را به درستی انجام نداده باشید، قطعاً در اتصال به اینترنت با مشکل مواجه خواهید شد. مراحل راه اندازی مودم ها تقریباً یکسان است؛ اما بسته به نوع مدل می تواند در هر نوع کمی متفاوت باشد. ما در ادامه قصد داریم روش راه اندازی مودم netenza را بررسی کنیم. مودم netenza از جمله مدل هایی است که در داخل ایران مونتاژ می شود. در ادامه با روش کانفیگ مودم netenza و همچنین نحوه تنظیم مودم نتنزا بیشتر آشنا خواهیم شد.
راه اندازی مودم netenza
برای اطلاع از نحوه راه اندازی مودم netenza در این قسمت همراه ما باشید. برای کانفیگ مودم netenza نیاز است اطلاعات خاصی داشته باشید و یا زمان زیادی را صرف کنید با کمی دقت می توانید ظرف کمتر از یک دقیقه تمامی تنظیمات آن را به خوبی انجام دهید. نحوه تنظیم مودم نتنزا به گونه ای است که می توانید به راحتی و از طریق وای فای و تایپ آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ در مرورگر اینترنتی انجام دهید. برای این کار کافی است وارد تنظیمات اصلی مودم شوید و با کمک Wizard راهنما، به سرعت مودم خود بر اساس مشخصات ISP تنظیم و استفاده کنید.
تنظیم بخش Wireless هم پیچیدگی خاصی ندارد و تقریبا هر کاربری با اطلاعات اولیه از شبکه بیسیم میتواند به راحتی مودم را با رمزگذاری WPA2 و استاندارد N تنظیم کند.
برای آشنایی با نحوه تنظیم مودم تی پی لینک کلیک کنید.
مراحل راه اندازی مودم netenza
همانطور که در قسمت قبل اشاره کرده بودیم برای کانفیگ مودم netenza، با عملیات خاص و پیچیده ای رو به رو نیستید.
اولین گام تنظیم مودم ورود به صفحه تنظیمات مودم است.
برای ورود باید IP ادرس مودم روتر بیسیم خود را در قسمت آدرسبار مرورگر وارد کرده و سپس دکمه ENTER را بزنید. IP پیش فرض مودم ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ است و IP پیش فرض مودم بستگی به مدل مودم شما خواهد داشت.
بعد از این مرحله یک صفحه میآید که شامل نام کاربری و گذرواژه است. نام کاربری و گذرواژه پیش فرض admin است و ممکن است در مدل پیش فرض شما هر دو روی root تنظیم شده باشد.
قدم سوم کانفیگ مودم netenza این است که روی Quick Start کلیک کنید سپس بر روی دکمه RUN WIZARD کلیک نمایید.
قدم چهارم کانفیگ مودم تنظیم کردن وقت محلی سیستم می باشد.
برای اطلاع از پاسخ این سوال که چگونه مودم را ریست کنیم؟، کلیک کنید.
برای قدم پنجم کانفیگ مودم نیاز است نوع ارتباط ISP خود را مشخص کنید.
بعد از مشخص کردن نوع ارتباط ISP، بر روی دکمه NEXT کلیک کرده و تنظیمات اتصال مودم خود را مشخص کنید.
در این مرحله از تنظیم مودم تک تک فیلدها را به دقت پر کنید(یوزر و پسورد دلخواه خود را وارد کنید) و سپس دکمه NEXT را کلیک کنید.
حال برای قدم هفتم نحوه تنظیم مودم نتنزا باید پیکربندی اسم وایفای و پسورد مودم و دیگر تنظیمات را انجام دهید.
در خصوص نحوه تنظیم مودم نتنزا باید بدانید، اگر مودم روتر بیسیم است اکسس پوینت باید فعال باشد.
در مرحله هشتم از نحوه تنظیم مودم نتنزا نیز باید تمامی تغییرات را ذخیره کنید.
مشخصات فیزیکی مودم روتر نتنزا مدل Netenza
مشخصات فیزیکی مودم روتر نتنزا مدل Netenza |
ابعاد: 183x128x32 میلیمتر |
نرخ سرعت بی سیم: ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه |
نوع آنتن: خارجی |
تعداد آنتن: ۲ عدد |
قدرت آنتن:5dbi |
استانداردهای بیسیم IEEE: IEEE802.11b/g/n |
مشخصات فنی |
G.994 compliant |
Full-rate ANSI T1.413 Issue 2 |
ITU-T G.992.1 (G.dmt) |
ITU-T G.992.2 (G.lite) |
ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis) Annex A/L/M |
ITU-T G.992.5 Annex A |
گواهی نامه ها: CE ، RoHS |
امنیت بی سیم:
Wi-Fi Protected Setup (WPS) – PIN/PBC WPA &WPA2 (Wi-Fi Protected Access) WEP -64bit and – 128bit Stateful Packet Inspection (SPI) Network Address Translation (NAT) Firewall |
درگاه |
رابط ها: RJ-11 , RJ-45 |
تعداد پورت LAN:3 عدد |
تعداد پورت RJ-11:1 عدد |
تعداد پورت WAN/LAN:1 عدد |
پورت USB:ندارد |
امکانات |
دکمه ها: دکمهی روشن خاموش دستگاه |
دکمهی ریست |
وای فای |
دکمه WPS |
برای اطلاع از اینکه چرا وای فای کار نمی کند؟، کلیک کنید.
مزایا راه اندازی مودم netenza
این مودم دارای سه عدد LAN با توان ۱۰/100Mbps یک عدد WAN با توان ۱۰/100Mbps یک عدد RJ11 می باشد.
مودم netenza دارای دو آنتن خارجی ۵ دی سی بل چند جهته (ثابت) می باشد.
همچنین مناسب برای انجام کارهای عادی (استریم ویدیو و صدا، کارهای روزانه) می باشد.
این مدل می تواند حداکثر سرعت ۲۴ مگابیت بر ثانیه را اراه میکند
روتر بی سیم +Netenza ADSL2 با پشتیبانی از استاندارد وایرلس ۸۰۲.11n می تواند شبکه بی سیمی ۴ برابر سریع تر از استاندارد ۸۰۲.11g ایجاد می کند. در صورتیکه از دستگاه هایی سازگار با استاندارد ۸۰۲.11n استفاده کنید کارایی این شبکه به حداکثر خواهد رسید. این دستگاه با استانداردهای قبلی یعنی ۸۰۲.11g و ۸۰۲.11b به خوبی سازگار است و موجب بهبود کارایی آن می شود.
ارتباط امن
قابلیت های امنیتی NSL-2470U اجازه نمیدهد تا کاربرانی که هویت شان تایید نشده از طریق دستگاه های بی سیم و یا اینترنت به شبکه شما وارد شوند.
فایروال SPI ابتدا محتوای بسته های ورودی را بررسی می کند و در صورت تایید به آنها اجازه ورود به شبکه را می دهد، علاوه بر این از طریق قابلیت hacker logging از شبکه شما در برابر حملات DoS محافظت خواهد کرد.
ویژگی سرویس کیفیت خدمات موجب می شود تا بتوانید ترافیک شبکه خود را اولویت بندی کرده و ترافیک شبکه ای که مهم تراست را در اولویت بالاتری بگذارید. علاوه بر این استفاده از پروتکل های امنیتی WPA/WPA2 و WEPکمک می کنند تا با توجه به نیازهای مختلف کاربران روش های امنیتی و رمزگذاری مختلفی را انتخاب نمایید. در کنار همه این ویژگی ها قابلیت WPS یک ارتباط ایمن را برای شما فراهم خواهد کرد.
دستگاهی با چند قابلیت
این دستگاه را می توان یک دستگاه با چند قابلیت معرفی کرد زیرا هم در حالت بی سیم و هم کابلی کار خواهد کرد.
ارائه قابلیتهای مودم ADSL2+، روتر وایرلس و سوئیچ ۴ پورت همگی در کنار هم در یک دستگاه، از نقاط مثبت این دستگاه محسوب خواهد شد. این مودم روتر، در کنار راه اندازی آسان، قابلیت های زیر را نیز ارائه می دهد:
اشتراک گذاری از طریق پورت USB
پشتیبانی از IPTV
پشتیبانی TR069
عملکرد بینظیر بی سیم
با استفاده از روتر ND-4230NUبا پشتیبانی از استاندارد وایرلسn ۸۰۲.۱۱، حداکثر سرعت Mbps 300 را تجربه خواهید کرد. به این ترتیب میتوانید با سرعت بالا و بدون هیچ مشکلی به وبگردی، اجرای بازیهای آنلاین و اشتراک گذاری فایلها مشغول باشید.
پوشش دهی قدرتمند و گسترده وایرلس
ND-4230NU با بهره گیری از دو آنتن خارجی با توان 5dBi سیگنال را به خوبی تقویت کرده و به همین دلیل می توانید بدون نگرانی دسترسی به اینترنت در تمام فضای خانه را تجربه کنید. همچنین به کمک فناوری MIMO و استفاده از بازخورد سیگنالها از نقاط کور، می توانید موارد زیر را تجربه نمایید:
بهبود عملکرد شبکه بیسیم
افزایش سرعت انتقال و پایداری
پوشش بهتر شبکه
قابلیت کارآمد USB Sharing
روتر ND-4230NU با داشتن یک پورت USB2.0 به شما این امکان را میدهد که با اتصال هارد اکسترنال یا حافظه فلش به این پورت، اطلاعات را با دیگران مشترک شوید.
محافظت در برابر صاعقه
صاعقه شدت جریان را افزایش داده و در نتیجه امکان آسیب به دستگاههای الکترونیکی مثل روتر و مودم بالا میرود. طراحی ND-4230NU به گونهای است که میتواند در برابر افزایش ناگهانی شدت جریان ناشی از صاعقه (تا ۶۰۰۰ ولت) به فعالیت ادامه دهد. به این ترتیب این دستگاه برای مناطقی که احتمال وقوع صاعقه زیاد است، یک گزینه عالی خواهد بود.
معایب:
فاقد اتصال USB-sharing می باشد.
اتصالات LAN از نوع گیگابیتی نیست.
برای اطلاع از نحوه تنظیم مودم زایکسل کلیک کنید.
مشخصات ظاهری جعبه مودم نتنزا
جعبه مودم به رنگ مشکی است و تصویری از آن به همراه مشخصات اصلی بر روی آن دیده می شود. از مواردی که روی جعبه درج شده است وجود ۴ خط LAN، پشتیبانی از IPv6، مجهز بودن به آنتنها 5dBi، استفاده از سیستم WPS، و سرعت 300Mbps برای اتصال بی سیم می باشد. در پشت جعبه، اطلاعات بیشتری از دستگاه و همچنین اهمیت استفاده از استاندارد N وایرلس و نحوه اتصال دستگاههای مختلف به مودم مشاهده می شود کلمه “ساخت ایران” به فارسی نیز دیده می شود. البته در این مورد برخی معتقد هستند که ساخت ایران نیست و داخل ایران مونتاژ می شود.
برای دانلود pdf مطلب کلیک کنید.
خلاصه مطلب
ما در این مطلب سعی کردیم به بررسی نحوه راه اندازی مودم netenza بپردازیم. این مودم در داخل ایران مونتاژ می شود و از آنجایی که ممکن است بسیاری با نحوه کانفیگ کردن آن آشنا نباشند، ما نحوه تنظیم مودم نتنزا را به همراه مراحل کانفیگ مودم netenza بررسی کردیم.
سوالات متداول
آیا مودم نتنزا ساخت ایران است؟
بله این مودم ساخت ایران است البته برخی قطعات داخلی آن وارداتی هستند.
برای کانفیگ مودم نیاز به مهارت خاصی داریم؟
خیر کانفیگ این مودم نیز مانند مودم های مشابه در بازار است.
مودم نتنزا چه مزیت هایی نسبت به سایر برندها دارد؟
می تواند بزرگ ترین مزیت آن را در قیمت دانست به علاوه کاربردی و دارای ویژگی های تکنولوژیکی به روز است.
دیدگاه ها