در صورتیکه درباره ۱۱ دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای سوال دارید
عدم اتصال به اینترنت یکی از شایع ترین مشکلاتی است که کاربران به هنگام کار با کامپیوتر مواجه می شوند. به احتمال زیاد شما نیز بارها با این مشکل روبرو شده اید، اما دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای چیست؟ چرا وای فای کامپیوتر وصل نمیشه؟ دلایل زیادی برای وصل نشدن کامپیوتر به وای فای وجود دارند که شما با بررسی آن ها می توانید این مشکل را رفع کنید.
در اکثر مواقع با انجام چند حرکت ساده می توانید مشکل وصل نشدن وای فای به کامپیوتر را برطرف کنید، اما گاهی اوقات به متخصصین این حوزه نیاز دارید؛ بنابراین بهتر است ابتدا دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای را شناسایی کرده و راه حل های ساده آن را امتحان کنید.
عدم اتصال به اینترنت به دلیل وجود مشکلات سطحی در کامپیوتر
اگر وای فای شما به ویندوز وصل باشد علامت آن را در تسکبار خواهید دید. در صورتی که علامت آن را در تسکبار مشاهده کردید، ولی به اینترنت وصل نشدید باید به دنبال علت آن باشید. همان گونه که بیان کردیم دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای بسیار زیاد است.
بهتر است در اولین گام کامپیوتر خود را ریستارت و دوباره آن را به وای فای وصل کنید؛ زیرا در اکثر مواقع وجود مشکلات سطحی در کامپیوتر باعث وصل نشدن آن به وای فای می شود، بنابراین شما با خاموش/روشن کردن کامپیوتر می توانید این مشکل را حل کنید.
ریستارت کردن به غیر از کامپیوتر مشکلات سطحی سخت افزاری و نرم افزاری اکثر دستگاههای الکترونیکی مانند تلفن همراه، روتر وایفای، DVR ها، مودم، سیستمهای امنیتی خانگی، دوربینهای دیجیتال و غیره را نیز حل می کند.
پیدا کردن دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای به صورت خودکار با کمک ابزار Troubleshooter
در برخی مواقع شما مشکل وصل نشدن اینترنت به ویندوز خود را می توانید به صورت خودکار پیدا و برطرف کنید. برای این کار می توانید از ابزار Troubleshooter استفاده کنید. برای پیدا کردن دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای روی آیکون وای فای در تسکبار ویندوز کلیک راست کنید و گزینه Troubleshooter را انتخاب نمایید.
حالا ویندوز به صورت خودکار دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای را بررسی می کند و در صورت پیدا کردن مشکل، آن را برطرف خواهد کرد، بنابراین می توان دریافت که یکی از راحت ترین راه حل های مشکل وصل نشدن اینترنت به کامپیوتر استفاده از ابزار Troubleshooter است.
وصل نشدن اینترنت به وای فای به دلیل مشکلات ISP
ISP مخفف عبارت Internet Service Provider به معنای ارائه دهنده خدمات اینترنت است. وجود مشکل در ISP می تواند باعث عدم اتصال شما به وای فای شود.
شما برای اطمینان از این مشکل بهتر است اینترنت وای فای خود را با سیستم های دیگری امتحان کنید. در صورتی که موفق شدید با دستگاه های دیگر به اینترنت وای فای وصل شوید؛ آنگاه مشکل شما از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خواهد بود. در این صورت با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود یا ISP تماس بگیرید و مشکل خود را با آن ها در میان بگذارید.
عدم دسترسی به اینترنت به دلیل استفاده از برنامههای امنیتی
در برخی مواقع مشاهده شده است با وجود اتصال اینترنت به ویندوز نمی توان به صفحات مرورگر دسترسی داشت که شما برای حل این مشکل همه راه حل های ذکر شده در بالا را تست کرده اید ولی نتیجه ای نگرفته اید.
جالب است بدانید که وجود برخی از برنامههای امنیتی مانند آنتی ویروس می توانند باعث عدم دسترسی شما به اینترنت شوند. لذا آنتی ویروس خود را به صورت موقتی خاموش کنید و دوباره اتصال خود را تست کنید. در صورتی که مشکل شما برطرف شد باید تنظیمات آنتی ویروس خود را بررسی کنید، در غیر این صورت به دنبال راه حل های دیگری باشید.
لازم به ذکر است روشن کردن فیلترشکن نیز می تواند موجب عدم دسترسی شما به برخی از سایت های داخلی باشد، بنابراین وقتی می خواهید از سایت های داخلی استفاده کنید بهتر است فیلترشکن خود را خاموش کنید.
عدم اتصال کامپیوتر به اینترنت به دلیل پر بودن حافظه DNS
وقتی به مدت طولانی از اینترنت استفاده می کنید، حافظه DNS کامپیوتر شما پر می شود. در این صورت لازم است آن را فلاش کنید. برای این کار می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید که در ادامه روش Command Prompt را بیان می کنیم.
Command Prompt را با دسترسی ادمین باز و دستور ipconfig /flushdns را در آن درج کنید.
دکمه Enter را کلیک نمایید.
سیستم پردازش خود را شروع می کند و در انتها پیام «Successfully flushed the DNS Resolver Cache.» را برای شما نمایش می دهد.
البته شما به جای دستور ipconfig /flushdns می توانید از دستورات زیر نیز برای حل مشکل عدم دسترسی خود به اینترنت استفاده کنید:
جهت دسترسی به اینترنت با ریست کردن فایل های ذخیره شده در ویندوز:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
برای تنظیم جدید آدرس IP:
ipconfig /release
ipconfig /renew
در صورتی که شما با اجرای دستورات بالا مشکل وصل شدن اینترنت به کامپیوتر را نتوانستید حل کنید می توانید دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:
ipconfig/flushdns
nbtstat -R
nbtstat -RR
netsh int ip reset c:\resetlog.txt
netsh winsock reset
قطعی اینترنت به دلیل Wireless Mode
در برخی مواقع حالت Wireless Mode می تواند دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای باشد. معمولا این مشکل در مودم های قدیمی بیشتر رخ می دهد؛ زیرا آن ها از طریق کابل به اینترنت وصل می شوند و می توانند مشکلاتی را ایجاد کنند؛ بنابراین شما برای حل این مشکل باید حالت Wireless Mode را تغییر دهید.
در اکثر مواقع حالت وای فای به صورت پیش فرض ۸۰۲٫۱۱ b/g/n است که این حالت نیز به درستی کار می کند؛ اما استفاده از حالت های ۸۰۲٫۱۱ b یا ۸۰۲٫۱۱ b/g یا ۸۰۲٫۱۱ b/g/n نیز در Wireless Mode شایع است.
شما برای تغییر حالت Wireless Mode باید به بخش تنظیمات مودم بروید و در آن جا روی گزینه Wireless Mode کلیک کنید. از منوی کشویی باز شده حالت ۸۰۲٫۱۱ b را انتخاب کنید. حالا آن را ذخیره کرده و مودم را ریستارت کنید تا اینترنت شما وصل شود. در صورتی که مشکل شما رفع نشد این بار روی حالت ۸۰۲٫۱۱ g قرار دهید و مجدد مشکل را بررسی کنید تا مشکل شما حل شود.
عدم اتصال وای فای به کامپیوتر به دلیل تنظیمات IP و DNS
معمولا یکی از دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای تنظیمات IP و DNS است که با تغییر آن ها می توانید این مشکل را حل کنید. همان گونه که می دانید سرور DNS تاثیر زیادی در سرعت اینترنت دارد. لذا اگر شما سرور خود را به درستی انتخاب نکنید ممکن است اینترنت شما کند باشد یا به کلی قطع شود، بنابراین در این گونه مواقع لازم است سرور DNS و IP سیستم خود را تغییر دهید. برای تغییر IP و DNS می توانید طبق مراحل زیر اقدام کنید:
برنامه Command Prompt را با دسترسی ادمین باز و دستور ping 192.168.1.1 را در آن وارد کنید.
برای این که تنظیمات IP و DNS را در حالت خودکار قرار دهید روی استارت کلیک کنید و وارد Network and Sharing Center شوید.
بررسی دلیل وصل نشدن اینترنت به وای فای با کمک چراغ های مودم
چراغ های وای فای می توانند در شناسایی علت وصل نشدن آن به اینترنت کمک کنند. زمانی که اینترنت در وای فای شما برقرار باشد چراغ های Wi-Fi و DSL روشن و سبز هستند و در حالت چشمک زن قرار دارند. اگر چنین چیزی را در چراغ های وای فای مشاهده نمی کنید (چراغ های Wi-Fi و DSL خاموش یا قرمز باشند) مودم شما دچار مشکل شده است.
این مشکل می تواند به خاطر تمام شدن بسته اینترنت یا خطایی از طرف سرویس ارائه دهنده خدمات اینترنت شما باشد. لذا در این گونه مواقع با سرویس ارائه دهنده خدمات اینترنت خود صحبت کنید تا مشکل شما را حل کنند.
قطعی وای فای به دلیل درایورهای کامپیوتر
یکی از علل این که چرا وای فای کامپیوتر وصل نمیشه؟ وجود مشکلاتی در درایور کامپیوتر است، زیرا در برخی مواقع داریورهای سیستم شما قدیمی هستند و به همین دلیل به اینترنت وصل نمی شوند. شما برای حل کردن این مشکل باید درایورهای خود را به آخرین نسخه بروز رسانی کنید. برای این کار می توانید طبق مراحل زیر اقدام کنید. البته اگر در هر کدام از مراحل بروزرسانی درایور به مشکلی برخورد کردید می توانید از کارشناسان مشورت کمک بگیرید.
چون کامپیوتر شما به اینترنت وصل نمی شود باید آخرین نسخه درایورهای آن را با توجه به نوع سیستم خود از اینترنت به کمک رایانه دیگری دانلود کنید و در یک فلاش قرار دهید. حالا فلاش را به سیستم وصل کنید.
در منوی استارت کامپیوتر عبارت Device Manager را تایپ کنید.
در نتایج مشخص شده کامپیوتر، روی Device Manager کلیک کنید.
از میان سخت افزارهای مشخص شده روی سخت افزار مدنظر خود راست کلیک کرده و گزینه Update Driver (در ویندوز ۸ و ۱۰) را انتخاب نمایید. در صورتی که ویندوز شما ۷ یا ویستا باید ابتدا روی Properties، سپس دکمه Update Drive در سربرگ Driver را کلیک کنید.
بعد از انجام مراحل بالا روی لینک Search automatically for updated driver software کلیک نمایید.
در صورتی که سیستم بتواند آپدیت جدید درایورهای شما را شناسایی کند آن را به صورت خودکار در سیستم راه اندازی می کند. شما به کمک این روش می توانید آپدیت درایور یو اس بی، کارت گرافیک و غیره را نصب کنید.
عدم اتصال کامپیوتر به وای فای به دلیل مشکلات سحطی مودم
اگر وای فای شما با هیچ کدام از راه حل های بالا به کامپیوتر وصل نشد می توانید این بار برای حل کردن مشکل، خود وای فای را ریست کنید. برای این کار لازم است دکمه ریست را در پشت مودم فشار دهید و برای چند ثانیه آن را نگه دارید تا مودم شما دوباره راه اندازی شود.
بعد از ریست کردن مودم، چراغ های وای فای شما روشن شده و کار می کنند. حال اگر با ریست کردن وای فای نتوانستید مشکل اتصال به اینترنت را حل کنید می توانید با کارشناسان مشورت تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم را جهت پیدا کردن دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای ارائه دهند.
عدم دسترسی کامپیوتر به وای فای به دلیل شبکه ویندوز
یکی از دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای، تنظیمات شبکه ویندوز است. شما برای حل کردن این مشکل می توانید شبکه ویندوز خود را ریست کنید. دقت داشته باشید که ریست کردن شبکه ویندوز آخرین گزینه شما برای عدم دسترسی وای فای به کامپیوتر باشد، زیرا بعد از ریست کردن ویندوز تمام کارت های شبکه حذف شده و شما باید دوباره VPN های خود را نصب کنید. در ادامه مراحل ریست کردن ویندوز ۱۰ را برای شما بیان می کنیم.
وارد منو استارت (start) در ویندوز ۱۰ شوید و کلمه NETWORK را تایپ کنید.
در بخش NETWORK گزینه Network and Sharing Center را انتخاب نمایید.
گزینه Network and Internet را در Windows Setting انتخاب کنید.
از منوی سمت چپ، گزینه Status را انتخاب کنید. حالا به پایین صفحه بروید گزینه Network Reset را انتخاب نمایید.
با انتخاب گزینه Network Reset صفحه ای به شما نمایش داده می شود که برای شروع ریست کردن روی گزینه Reset Now کلیک کنید.
حالا گزینه YES را انتخاب کنید تا شبکه شما ریست شود. البته همزمان با ریست کردن شبکه ویندوز، کامپیوتر شما نیز ریست خواهد شد که قبل از آن اخطار ریست شدن کامپیوتر را به شما نمایش می دهند.
بعد از آن که کامپیوتر شما روشن شد متوجه می شوید که به هیچ شبکه ای وصل نیست در آن جا می توانید وای فای خود را به کامپیوتر وصل کنید؛ اما در صورتی که تنظیمات TCP / IP شما در حالت خودکار باشد به صورت اتوماتیک به شبکه وای فای وصل می شود.
خلاصه مطلب
در این مقاله از مشورت در مورد دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای صحبت کردیم. همان گونه که اشاره شد دلایل متعددی برای این مشکل وجود دارند که در بالا به ۱۱ مورد آن به همراه راه حل ها اشاره کردیم. در صورتی که شما برای اتصال به وای فای نیاز به آپدیت درایورها و ریست کردن تنظیمات شبکه ویندوز داشته باشید می توانید از آموزش تصویری آن طبق مراحل ذکر شده در مقاله استفاده کنید.
هم اکنون شما به کمک ۱۱ دلیل وصل نشدن کامپیوتر به وای فای می توانید مشکل خود را حل کنید، ولی اگر باز هم نتوانستید وای فای خود را به کامپیوتر وصل کنید می توانید برای کسب راهنمایی های بیشتر با مشاوران مشورت صحبت کنید تا مشکل شما را در اسرع وقت حل کنند.
سلام من تمام روش های بالا را امتحان کردم ولی جواب نداد و همچنان قطعه لطفا راهنمایی کنین ویندوزم ده هست
سلام وقت بخیر
اگر هنوز موفق به دریافت اطلاعات نشدید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
تماس با مشاور
ارتباط با مرکز راهنمایی و مشاوره خدمات از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد
سلام من تمام روش های بالا را امتحان کردم ولی جواب نداد و همچنان قطعه لطفا راهنمایی کنین ویندوزم ده هست
سلام وقت بخیر
اگر هنوز موفق به دریافت اطلاعات نشدید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رفیعی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند