اینترنت مخابرات بدون خط تلفن یکی از درخواستهای مهم کاربران اینترنت محسوب میشود. در حال حاضر تقاضای بسیاری برای دریافت اینترنت پرسرعت بدون نیاز به خط تلفن در شهرهای کشور وجود دارد. بسیاری از افراد به دلایل مختلف از قبیل عدم دسترسی به خط تلفن ثابت، خرابی خط و موارد دیگر امکان دستیابی به اینترنت ADSL یا اینترنت وابسته به تلفن ثابت را ندارند. اینترنت پرسرعت بدون نیاز به خط تلفن میتواند پاسخگوی نیاز این کاربران باشد.
از طرفی نارضایتی موجود در مورد کیفیت اینترنتهای وابسته به زیرساخت خطوط مسی باعث شده است تا تقاضا برای دریافت اینترنت مخابرات بدون نیاز به خط تلفن افزایش پیدا کند. در حال حاضر این سرویس در شهرهای مختلف توسط شرکتهای خصوصی ارائه شده و شرکت مخابرات مجری این سرویس نیست. افراد میتوانند با توجه به نیاز کاربری خود این سرویسهای پرسرعت را انتخاب کنند.
بهترین نوع اینترنت بدون خط تلفن
امروزه بهترین اینترنت پرسرعت بدون نیاز به خط تلفن همان اینترنت وایرلس است که در آن نیازی به خط تلفن ثابت نبوده و با استفاده از مودمهای سیم کارتی میتوان از اینترنت استفاده کرد. در ادامه تعدادی از بهترین نوع اینترنت بدون خط تلفن را مشاهده میکنید:
سخت افزارهای گیرنده اینترنت وایرلس
برای دریافت اینترنت بیسیمهای مختلف سختافزارهای متفاوتی در بازار وجود دارد. یکی از آنها دانگلهای USB هستند که شباهت زیادی به فلش داشته و میتوانند از طریق سیم کارت درون خود سیگنالهای اینترنتی را دریافت کنند.
مودمهای جیبی گجتهای دیگری هستند که با تکنولوژیهای مختلف روانه بازار میشوند. این مودمها که با نام مودم فورجی نیز شناخته میشوند، میتوانند با کمک سیم کارت سیگنالهای اینترنت را دریافت و از این طریق کاربران را به فضای اینترنت متصل کنند.
مودم TD-LTE
مودمهای تی دی ال تیای گیرندههای دیگری برای اینترنت مخابرات بدون خط تلفن هستند که استفاده از آنها بسیار رایج بوده و به دلیل فناوریهای به کار رفته در آن میتوانند سیگنالهای اینترنتی را دریافت یا ارسال کنند. این مودمها نیاز به خط تلفن ثابت را از بین برده و حتی به وجود یک ارتباط رادیویی مستقیم نیز نیاز نخواهند داشت.
رادیو وایرلس
کاربرانی که نیاز به استفاده از اینترنت در ساختمانهای اداری، تجاری، مراکز درمانی یا مواردی از این دست دارند، باید اینترنت بیسیم را از طریق سیستم رادیویی PTP و در مسیر دید مستقیم دریافت کنند. در این سیستم مواردی مانند مسافت بین فرستنده و گیرنده، نوع تجهیزات و رادیوی به کار رفته و غیره از اهمیت زیادی برخوردار است.
گوشیهای هوشمند
گوشیهای تلفن هوشمند از جمله دستگاههای دیگری هستند که میتوانند ارتباط کاربران خود را با فضای اینترنت برقرار کنند. بخش هات اسپات در تلفن همراه کارکردی مشابه مودمهای جیبی داشته و علاوه بر دریافت یا ارسال سیگنالهای اینترنت، میتواند به طور همزمان چند گوشی دیگر را نیز ساپورت کند. در این حالت کیفیت سیگنالهای دریافتی افت شدیدی پیدا میکند.
عملکرد اینترنت بیسیم چگونه است؟
اینترنت بیسیم یا وایرلس همان انتقال داده بر بستر امواج مایکروویو بوده که در آن یک فرستنده امواج را ارسال کرده و توسط گیرنده دریافت میشود.
اینترنت وایرلس PTP
یکی از بهترین و پرسرعتترین اینترنتهای بدون خط تلفن اینترنت وایرلس نوع رادیویی است که معمولاً بر بستر بیسیم و از طریق روش PTP به کاربران عرضه میشود. در این روش برای انتقال اینترنت نیازی به خط تلفن ثابت نبوده و میتوان آن را در هر مکانی ارائه کرد. از جمله کاربران اصلی این سرویس استریمرها ،گیمرها و یا افرادی هستند که با توجه به نیاز خود پهنای باند پرسرعت و پایداری را مورد استفاده قرار میدهند.
اینترنت wilt
این نوع اینترنت وایرلس رادیویی به عنوان در دسترسترین نوع اینترنت بدون نیاز به خط تلفن و با امکان پوشش دهی موبایل توسط برخی شرکتهای خصوصی مخابراتی عرضه شده و کاربران میتوانند اتصال به این نوع اینترنت را از طریق امواج رادیویی تجربه کنند. کسب و کار و مشاغل مختلف با توجه به نوع و نیاز خود به اینترنت مخابرات بدون خط تلفن میتوانند از این پهنای باند پایدار و بدون قطعی بهره ببرند.
اینترنت TD-LTE
اینترنت تی دی ال تیای نسل جدید اینترنت بیسیم در کشور است که میتوان آن را ارزانترین اینترنت پرسرعت نیز در نظر گرفت. برای دریافت این اینترنت به مودم تی دی ال تیای نیاز است که درون خود یک سیم کارت مخصوص دارد. این سیم کارتها تنها برای انتقال داده مورد استفاده قرار گرفته و امکان ارسال پیام یا تماس را نخواهند داشت. سرعت دانلود یا آپلود در این سرویس به فاصله کاربر تا دکل بیتی اس بستگی دارد. در مقام مقایسه باید گفت این سرویس سرعت بالاتری را در مقابل اینترنتهای تلفن ثابت به کاربران ارائه میکند.
نحوه دریافت اینترنت مخابرات بدون خط تلفن
در حال حاضر مخابرات کشور سه نوع اینترنت را برای کاربران عمومی و مردم عادی ارائه میکند. این سه نوع شامل اینترنت ADSL، VDSL و فیبرنوری FTTH است. اغلب افراد خریدار اینترنت ADSL بوده و دو نوع دیگر نسبت به اینترنت ADSL مخابرات کاربران کمتری دارند. به طور کلی میتوان از روشهای مختلفی برای تهیه اینترنت مخابرات از نوع ADSL تمدید و یا شارژ مجدد آن استفاده کرد. در ادامه به این روشها اشاره شده است:
استفاده از وب سایت شرکت مخابرات
در صورتی که به اینترنت دسترسی دارید میتوانید برای خرید ADSL از سایت مخابرات استفاده کنید. برای ورود به سایت آن میتوانید عبارت سایت اصلی شرکت مخابرات را سرچ کرده و یا به طور مستقیم به نشانی www.tci.ir مراجعه کنید. در این سایت امکان ثبت نام انواع اینترنت یا خرید بستههای آن به صورت عادی و یا رزرو وجود دارد. با توجه به اینکه اینترنت مخابرات بدون خط تلفن در دسترس نیست، در صورت ورود به این سایت میتوانید از طرحهای تشویقی و تخفیفی این شرکت در مورد ترافیک اضافه و یا اخبار دیگر مطلع شده و نسبت به خرید طرحها و بستههای جدید اقدام کنید. نحوه ورود و ثبت نام به صورت گام به گام در ادامه آمده است.
- ورود به سایت tci.ir
- کلیک روی منو بالا و انتخاب گزینه خدمات و محصولات
- انتخاب گزینه اینترنت پرسرعت از نوع ADSL و یا موارد دیگر
- اسکرول به سمت پایین صفحه و مشاهده تعرفهها و بستههای تشویقی یا تخفیفی
- کلیک روی موارد دلخواه برای خرید
استفاده از پنل مخابرات برای دریافت اینترنت مخابرات بدون خط تلفن
روش دیگر استفاده از پنل مشترکان مخابرات است. به طور کلی سرویسدهندگان اینترنت یک پنل مدیریت را در اختیار کاربران خود قرار میدهند که با استفاده از آن میتوان به راحتی سرویس اینترنت را تمدید کرده و یا برای خرید بسته و ترافیک اقدام کرد.
- وارد کردن رمز عبور و ورود به پنل مدیریت اینترنت به آدرس tci.ir/panel
- انتخاب گزینه خرید در منوی سمت راست
- انتخاب تعرفه و بسته مناسب در بین تعرفههای نمایش داده شده
اپلیکیشن مخابرات من روی گوشیهای هوشمند
با استفاده از گوشی موبایل و اپلیکیشن مخابرات من نیز میتوان برای خرید اینترنت مخابرات اقدام کرد. این اپلیکیشن با نام مخابرات من در بین کاربران مورد استفاده قرار میگیرد.
در حال حاضر این اپلیکیشن امکان مدیریت اینترنت مخابرات را در اختیار کاربران قرار داده و با استفاده از آن میتوان موارد زیر را کنترل کرد.
- خرید انواع خدمات و سرویسها از جمله اینترنت
- تمدید سرویسهای مربوط به اینترنت
- خرید بستههای اینترنتی جدید
- اطلاع از ترافیک باقیمانده یا خرید ترافیک جدید
- اطلاع از میزان مصرف اینترنت و مشاهده وضعیت سرویس
- امکان تغییر نام کاربری و رمز عبور پنل
- پرداخت قبض تلفن ثابت و یا ثبت نام آن
استفاده از کد دستوری ساده #۲۰۲۰*
اکنون که دانستیم اینترنت مخابرات بدون خط تلفن در اختیار کاربران قرار نخواهد گرفت، در صورتی که به اینترنت دسترسی ندارید میتوانید تنها با استفاده از کد دستوری #۲۰۲۰* یک سامانه برای تهیه اینترنت مخابرات در اختیار داشته باشید. با استفاده از این کد دستوری میتوان اقداماتی از قبیل شارژ اینترنت، خرید ترافیک بیشتر، نظارت روی مانده اعتبار، تغییرات مربوط به رمز عبور پنل را به راحتی انجام دهید. این گزینه در زمان قطع سرویس اینترنت برای خرید ترافیک یا بستههای جدید بسیار کاربردی خواهد بود.
استفاده از دفاتر پیشخوان برای دریافت اینترنت مخابرات بدون خط تلفن
در صورتی که امکان استفاده از روشهای گفته شده برای شما وجود ندارد میتوانید به صورت حضوری به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده و برای ثبت نام سرویس اینترنت مخابرات اقدام کنید. در حال حاضر بسیاری از کاربران امکان استفاده از اپلیکیشن یا سامانه مخابرات را نداشته و به دلیل اینکه سر و کار زیادی با اینترنت ندارند نمیتوانند از روشهای قبلی استفاده کنند.
استفاده از اپلیکیشنهای شخص ثالث
تهیه اینترنت مخابرات از طریق وب سایتها و اپلیکیشنهای شخص ثالث نیز امکانپذیر است. اما این روش به دلیل ناامن بودن توصیه نمیشود. بنابراین بهتر است برای تهیه این سرویسها از پنل مدیریت یا اپلیکیشن مخابرات من استفاده شود.
برای دانلود PDF مقاله اینترنت مخابرات بدون خط تلفن بر روی لینک کلیک کنید.
سوالات متداول
پنل مخابرات برای دریافت اینترنت مخابرات بدون خط تلفن چیست؟
با استفاده از سایت tci.ir/panel میتوان به راحتی سرویس اینترنت را تمدید کرده و یا برای خرید بسته و ترافیک اقدام کرد.
کد دستوری سامانه اینترنت مخابرات چیست؟
در صورتی که به اینترنت دسترسی ندارید میتوانید تنها با استفاده از کد دستوری #۲۰۲۰* یک سامانه برای تهیه اینترنت مخابرات در اختیار داشته باشید.
عملکرد اینترنت بیسیم چگونه است؟
اینترنت بیسیم یا وایرلس همان انتقال داده بر بستر امواج مایکروویو بوده که در آن یک فرستنده امواج را ارسال کرده و توسط گیرنده دریافت میشود.
دیدگاه ها