اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا از جمله اقدامات اولیه در زمان سرقت گوشی می باشد. سرقت تلفن چیزی است که ممکن است برای همه ما اتفاق بیفتد. این موضوع می تواند آزاردهنده و ناراحت کننده باشد که می تواند همه کسانی را که اطلاعات کمی یا زیاد در مورد آن دارند و آن را تجربه می کنند ناراحت کند. از این رو در این مقاله سعی شده است مهمترین اقداماتی که بعد از سرقت گوشی باید انجام شود را نشان دهیم. تا انتها همراه ما باشید.
دلیل اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا چیست؟
👈🏼 برای اینکه بتوانید در امان باشید، باید بدانید وقتی تلفن همراه شما به سرقت میرود، بهترین کار اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا می باشد.
هر روز صدها گوشی تلفن همراه مردم به سرقت میرود، و بسیاری از افراد، اقدامات لازم را ندانسته و انجام نمیدهند.
توجه نمایید اگر پس از سرقت گوشی خود اقدامی انجام ندهید و طبق قانون سرقت گوشی خود را به پلیس فتا گزارش ندهید، مسئولیت تمامی عواقب سوء استفاده پس از سرقت بر عهده شما خواهد بود و این اصلی ترین دلیل اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا می باشد.
همچنین اگر گوشی شما دزدیده نشده باشد و تمام مراحل انتقال اکانت گوشی خود را پس از فروش انجام نداده باشید، مسئولیت هرگونه خسارت وارده به گوشی به عهده شما خواهد بود. پس حتما سرقت گوشی خود را به پلیس فتا گزارش دهید.
برای اطلاع از نمایش شماره آخرین صاحب موبایل در سامانه همتا کلیک کنید.
روش حضوری اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا
👈🏼برای اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا ، حضوری به نزدیکترین کلانتری مراجعه و سرقت گوشی را گزارش دهید، برای این کار مراکز کد IMEI گوشی موبایل را می خواهند و گوشی موبایل را ردیابی می کنند.این کد یک کد ویژه و مخصوص برای تلفن همراه شما است که معمولاً در پشت تلفن همراه شما به صورت کد رهگیری ۱۵ رقمی برای اپراتورهای مخابراتی نوشته می شود.
پس از ثبت شکایت، طرح شکایت شما به اضافه IMEI تلفن همراه شما در رجیستری ثبت ذخیره و به نمایندگان قانونی اپراتور اطلاع داده می شود تا تلفن همراه شما ردیابی شود و سپس سارق تلفن همراه شناسایی شود.
سیم کارت سارق شناسایی می شود. از طریق نهاد حقوقی پیامی مبنی بر تحویل موبایل شما به مراکز قضایی ارسال می شود در غیر این صورت از سوی مراکز قضایی دستور دستگیری سارق صادر می شود. پس فراموش نکنید در صورت گم شدن، یا دزدیده شده آن را حتما گزارش دهید.
روش غیر حضوری اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا
👈🏼اگر در شرایطی بودید که نمیتوانید سرقت را حضوری گزارش کنید یا سرقت را به صورت حضوری گزارش کنید، پیشنهاد میکنیم سرقت موبایل را به صورت آنلاین گزارش دهید، شما عزیزان می توانید از سایت csirc.cyberpolice.ir به صورت آنلاین و هر جا به مرجع قضایی دسترسی داشته باشید. توجه نمایید شما عزیزان باید پس از ثبت شکایت خود به صورت حضوری مراجعه نمایید. همچنین می توانید به صورت تلفنی با مراکز پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ در ارتباط باشید.
برای اطلاع از نحوه ورود و رجیستر موبایل در سامانه همتا بر لینک رنگی کلیک کنید.
مراحل پیگیری و ردیابی گوشی دزدیده شده
👈🏼پس از آشنایی با اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا، دانستن مراحل ردیابی گوشی گم شده یا دزدیده شده، چه حضوری و چه آنلاین، به شما کمک می کند تا به محض بروز این وضعیت، اقدامات لازم را انجام دهید. در زیر تمامی مراحل و روش هایی که می توانید گوشی دزدیده شده خود را در ایران ردیابی کنید را معرفی می کنیم.
ردیابی گوشی دزدیده شده با استفاده از اپراتور
👈🏼 اپراتور تلفن همراه به شما کمک می کند تا تلفن همراه مورد نظر را ردیابی کنید. هر اپراتور دارای سطوح مختلف منحصر به فرد برای آن اپراتور است. اگر تلفن همراه شما به درستی رجیستر شده باشد، از این طریق می توان آن را ردیابی کرد.
💢 اپراتور ایرانسل
✅ بعد از دزدیده شدن گوشی، اولین قدم این است که سیم کارت خود را مسدود کنید .
✅سپس با استفاده از اپراتور ایرانسل کد *۶۴۰۱# را شماره گیری کنید.
✅سپس ۱ شماره را ارسال کنید، سپس ۱ شماره را دوباره ارسال کنید و هزینه ردیابی را بدهید.
✅به همین ترتیب مراحل گزارش سرقت را تکمیل کرده و در نهایت شماره سریال یا کد IMEI گوشی را ارسال کنید تا اپراتور تلفن همراه ایرانی با شماره سریالی که ارسال خواهد شد، سرقت گوشی را ردیابی کند.
💢اپراتور همراه اول
✅در همراه اول می توانید کد IMEI گوشی خود را با شماره گیری *۱۱۱*۲۱۴۱# یا ۲۱۴۱ به شماره ۱۱۱ پیامک کنید.
✅اپراتور همراه اول تلفن همراه مورد نظر را تا ۱۰ روز از زمان ثبت نام ردیابی و نتیجه را به مخاطب اطلاع می دهد.
💢اپراتور رایتل
✅اگر شما جز مشترکین رایتل هستید، پس از مسدود کردن سیم کارت در گوشی سرقتی، باید کد IMEI گوشی را به صورت یک پیام کوتاه به شماره ۶۱۰۱ ارسال کنید.
✅در اپراتور رایتل امکان ردیابی برای مدت زمان مشخصی وجود دارد و می توانید یکی از گزینه های موجود را از ۱۰ روز گذشته تا روز جاری، از روز جاری تا ۱۰ روز آینده و یا از ۱۰ روز به بعد انتخاب کنید. .
توجه داشته باشید که نظارت بر سرقت گوشی با هر اپراتور مستلزم پرداخت هزینه است و برای ثبت درخواست خود باید با پرداخت هزینه موافقت کنید.
برای اطلاع از ردیابی گوشی سرقتی در سامانه همتا کلیک نمایید.
پیگیری و ردیابی گوشی دزدیده شده با استفاده از GPS
👈🏼 یکی از موثرترین راهها برای ردیابی گوشی دزدیده شده، ردیابی آنها با GPS تلفن همراه است. قابلیت Find My Device در گوشیهای اندرویدی و Find My iPhone در تلفنهای همراه iOS به کاربران امکان ردیابی تلفنهای همراه را میدهد.
برای استفاده از این ویژگی، باید آن ها را فعال کرده و یک حساب کاربری گوگل فعال در گوشی های اندرویدی و یک اپل آیدی فعال در آیفون خود داشته باشید.
این قابلیت علاوه بر تعیین مکان گوشی، امکان تماس با آن، قفل کردن گوشی یا ارسال پیام به صفحه و پاک کردن تمامی اطلاعات گوشی را فراهم می کند.
ویژگی Find My iPhone جهانی می باشد و همه کاربران میتوانند از این سرویس آنلاین استفاده کنند. توجه داشته باشید که برای استفاده از این روش باید تلفن همراه مورد نیاز به اینترنت متصل باشد.
ردیابی تلفن همراه سرقتی از طریق سامانه همیاب۲۴
👈🏼 همیاب ۲۴ یک استارت آپ ایرانی است که با همکاری دادگاه ها و اپراتورها روند ردیابی گوشی سرقتی را ساده و کوتاه می کند. با ثبت شماره دستگاه خود در این سامانه، علاوه بر شروع فرآیند ردیابی، شماره دستگاه نیز به فروشگاه ها اعلام می شود تا از فروش دستگاه شما جلوگیری شود.
سامانه سراسری همیاب ۲۴ علاوه بر نظارت بر تجهیزات اپراتورهای مخابراتی، با اطلاع رسانی به گروه های سراسر کشور و گزارش کالاهای کشف شده و مسروقه در کلانتری های سراسر کشور، از سرقت و سایر جرایم جلوگیری می کند.
از طریق سرویس ثبت و کنترل سرقت ارائه شده توسط این سامانه می توانید قبل از خرید از ثبت یا سرقت بودن کالا سوال کنید و از ارتکاب جرم در خرید محصول جلوگیری کنید.
برای اطلاع از ردیابی گوشی سرقتی خاموش کلیک نمایید.
مدارک لازم جهت گزارش سرقت گوشی
👈🏼 در زمان اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا برای ردیابی سرقت تلفن همراه، به اسنادی غیر از گزارش سرقت نیاز دارید که شامل موارد زیر است:
✵ اصل و کپی از فاکتور خرید تلفن همراه
✵ شماره سریال یا کد IMEI روی جعبه تلفن همراه
✵ اصل و کپی مدارک هویتی شکایت کننده
✵ جعبه گوشی برای پیگیری دزدیده شدن آن بسیار مهم است، بنابراین جعبه گوشی خود را در مکانی امن نگه دارید تا در صورت نیاز بتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
استفاده از حساب Google و حساب سامسونگ:
اگر حساب گوگل یا سامسونگ خود را در گوشی خود ثبت کرده اید. شما می توانید موقعیت مکانی تلفن همراه خود را به راحتی ردیابی کنید و شبکه و همچنین موقعیت یا مکان تلفن را ردیابی کنید. با استفاده از این حساب، می توانید گوشی خود را غیرفعال کنید. میتوانید آن را حذف کنید یا بدون قطع کردن تماس، تماس برقرار کنید. برای اطلاع بیشتر در این خصوص می توانید با مشاورین سامانه مشورت در ارتباط باشید.
چگونه بفهمیم چه کسانی به اینستاگرام ما دسترسی دارند؟ برای مشاهده راهنمای جامع، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
هزینه شکایت در پلیس فتا چقدر است؟
اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا همراه با هزینه می باشد که به طور معمول هزینه های شکایت به پلیس فتا بسیار کم است تا افراد بیشتری در جامعه در سطوح مختلف بتوانند از این امکانات استفاده کنند و حقی را از دست ندهند، خسارت اصلی را از متهم دریافت کنند.
خلاصه مطلب
در این مقاله سعی کرده ایم، اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا و همچنین پیگیری و ردیابی گوشی دزدیده شده را برای شما شرح دهیم و از طریق روش های مانند اپراتورهای مخابرات، GPS و .. بتوانید مراحل پیگیری را انجام دهید.همچنین شما عزیزان می توانید نظرات خود را در خصوص نحوه شکایت و اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا با ما در میان بگذارید.
برای دانلود پی دی اف مقاله اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا کلیک نمایید.
سوالات متداول
اپراتورهای مخابرات چگونه گوشی سرقتی را ردیابی میکند؟
با ثبت درخواست و ارسال کد IMEI برای این اپراتورها میتواند تلفن همراه را ردیابی و موقعیت جغرافیایی دقیق آن را پیدا کند. روش های ردیابی در اپراتورهای مختلف در طول مقاله بیان شده است.
اعلام سرقت گوشی به پلیس فتا چگونه می باشد؟
شما می توانید با مراجعه حضوری شکایت خود را ثبت نماید، توضیحات کامل در طول مقاله بیان شده است.
مدت زمان پیگیری گوشی سرقتی چقدر است؟
بلافاصله بعد از به سرقت رفتن تلفن همراه خود باید آن را به پلیس فتا اطلاع دهید تا هرچه سریعتر برای ردیابی آن اقدام کنند. برخی از روشهای پیگیری تنها مستلزم روشن بودن گوشی یا دسترسی آن به اینترنت است.
دیدگاه ها