بانک کشاورزی یکی از خوش آوازه ترین و قدیمی ترین بانک های ایران است که همواره با تغییرات ایجاد شده در حوزه تکنولوژی، امکانات و خدمات خود را رشد و توسعه داده است. این بانک با راه اندازی سامانه بانکداری دیجیتالی به نشانی اینترنتی ib.bki.ir امکان ثبت، تایید و انتقال چک صیادی را برای مشتریان خود فراهم کرده است. مشتریان این بانک می توانند به راحتی از طریق اینترنت بانک نسبت به انجام عملیات های خود اقدام کنند.
در این مقاله نیز برای راهنمایی بیشتر شما کاربران گرامی، آموزش ثبت چک بانک کشاورزی به صورت تصویری و راهنمای گام به گام ارائه شده است تا بدون بروز خطا و یا مشکل مراحل مورد نیاز را سپری کنید. بدین طریق زین پس متقاضیان ثبت چک بانک کشاورزی می توانند بدون اتلاف وقت و به صورت غیر حضوری نسبت به ثبت چک خود اقدام کنند.
کاربران گرامی توجه داشته باشید که در صورت داشتن سوال و یا بروز خطا در هر یک از مراحل آموزش ثبت چک بانک کشاورزی می توانید با کارشناسان مجرب مجموعه مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید. مشاورین ما از ساعت 8 صبح الی 12 شب حتی در روزهای تعطیل نیز پاسخگوی سوالات شما کاربران گرامی هستند.
آشنایی با چک صیادی
چک یکی از ابزارهای مهم اقتصادی در دنیای کسب و کار است و در گذشته از اعتبار بالایی برخوردار بود. ولی با گذشت زمان و افزایش تعداد پرونده های شکایت علیه انواع کلاهبرداری ها در زمینه نوشتن یا نقد کردن چک و یا ارائه انواع چک های بی محل، نمایندگان مجلس در اردیبهشت ماه سال 1400 قانون جدیدی را برای صدور چک تصویب کردند که به موجب آن چک صیادی جایگزین دسته چک های قدیمی شد. زین پس می بایست تمامی افراد چک هایی را که به شخص دیگری می دهند ابتدا در سامانه صیادی (پیچک) ثبت کنند.
با اینکه می توان چک های صیادی را از بانک های مختلف صادر کرد، همگی این چک ها دارای مشخصه های یکسانی هستند. به طور مثال رنگ تمامی چک های صیادی صورتی یا بنفش می باشد و همگی آن ها دارای کد شناسه 16 رقمی هستند که عبارت «کارسازی این چک منوط به ثبت، صدور، دریافت و انتقال آن در سامانه صیاد است» در قسمت انتهایی و در سمت چپ چک درج شده است. تنها تفاوتی که در انواع چک های صیادی می توانید مشاهده کنید، نام و نشان بانک صادر کننده آن خواهد بود.
یکی از نکات حائز اهمیت در مورد چک های صیادی، تغییر رنگ دادن شماره سریال چک در مقابل نور ماورای بنفش می باشد. هم چنین نشانه ی سامانه صیاد به صورت نامرئی و قابل رویت زیر نور در زمینه و به صورت مرئی در قسمت انتهایی چک درج شده است. در ادامه این مقاله آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را به عنوان یکی از بانک های پر متقاضی و پیشرو ارائه خواهیم داد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره استعلام چک برگشتی با مشاوران ما در مشورت تماس حاصل فرمایید.
برای مشاهده راهنمای ثبت چک در سامانه صیاد بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
آموزش تصویری نحوه ورود به سامانه ثبت چک صیادی بانک کشاورزی
در این بخش از مقاله به بررسی بخش مربوط به ثبت چک صیادی در سامانه اینترنتی بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی bki.ir خواهیم پرداخت. بانک کشاورزی جهت تسهیل روند دریافت و ثبت چک سامانه ای را تحت عنوان بانکداری دیجیتالی بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی ib.bki.ir راه اندازی کرده است.
با راه اندازی این بخش، زین پس میبایست مشتریان این بانک برای انجام عملیات هایی چون ثبت، تایید یا انتقال چک صیادی به این بخش از سامانه مراجعه کنند و عملیات های مد نظر خود را انجام دهند. به دلیل الزام ثبت چک در سامانه صیادی لازم است تا آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را مشاهده کنید؛ در غیر این صورت چک صادر کرده ی شما فاقد اعتبار خواهد بود و امکان پاس شدن آن وجود نخواهد داشت.
در ادامه این بخش از مقاله برای آشنایی بیشتر با این سامانه، نحوه ورود به سامانه ثبت چک صیادی بانک کشاورزی را به صورت راهنمای تصویری و به صورت گام به گام شرح خواهیم داد.
🔰 مراحل آموزش تصویری نحوه ورود به سامانه ثبت چک صیادی بانک کشاورزی عبارتند از:
🔻 در ابتدا لازم است تا با آدرس اصلی سامانه آشنا شوید تا در صورت جستجوی آن در گوگل و یا هر مرورگر دیگری به نشانی درست مراجعه کرده و از بروز کلاهبرداری جلوگیری کنید. چنانچه عبارت «سامانه صیاد بانک کشاورزی» را در مرورگر خود (چه در مرورگر تلفن هوشمند و چه در مرورگر لپ تاپ یا کامپیوتر) جستجو کنید، اولین سامانه ای که به شما نشان خواهد داد، سامانه صیادی بانک کشاورزی خواهد بود. (عبارت نشان داده شده همانند تصویر زیر «سامانه صیاد (پیچک) – اینترنت بانک كشاورزی» می باشد.)
🔻 در دومین مرحله می بایست بر روی لینک نشان داده شده کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی سامانه بانکداری دیجیتالی بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی ib.bki.ir شوید. همچنین با کلیک بر روی لینک نشان داده شده می توانید به صورت مستقیم وارد صفحه اصلی سامانه شده و برای انجام عملیات مورد نظر خود اقدام کنید.
🔻 با طی کردن مراحل فوق می توانید به راحتی به بخش بانکداری دیجیتالی بانک کشاورزی وارد شده و پس از احراز هویت به یکی از دو روش خواسته شده (از طریق شماره حساب و یا از طریق شماره کارت)، عملیات مد نظر خود را انجام دهید. برای مشاهده آموزش ثبت چک بانک کشاورزی بخش زیر را مورد مطالعه قرار دهید.
🔗 برای اطلاع از چگونگی فعال سازی همراه بانک کشاورزی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
آموزش ثبت چک بانک کشاورزی
پس از اطلاع از چگونگی ورود به سامانه بانکداری دیجیتالی بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی ib.bki.ir لازم است تا آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را فرا گیرید؛ چرا که بنا بر مصوبه جدید مجلس در مورد قانون جدید صدور چک، لازم است تا تمامی چک ها در سامانه صیادی ثبت گردند تا دارای اعتبار شوند. در صورت عدم اقدام برای ثبت چک، چک صادر شده فاقد اعتبار بوده و نمی توان آن را پاس کرد. لازم به ذکر است که با مشاهده آموزش ثبت چک بانک کشاورزی که در ادامه به صورت تصویری و گام به گام ارائه خواهد شد، می توانید سادگی فرآیند ثبت چک صیادی را در این بانک ببینید.
با وجود ساده بودن مراحل ثبت چک، به دلیل اهمیت بالای ثبت آن پیشنهاد می کنیم که حتما آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را در ابتدا مشاهده کرده و سپس نسبت به ثبت چک اقدام کنید. متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که در صورت بروز خطا در مراحل ثبت چک و یا داشتن سوال در رابطه با هر یک از مراحل آموزش ثبت چک بانک کشاورزی می توانید همه روزه (حتی در ایام تعطیل) از ساعت 8 صبح الی 12 شب با متخصصان مرکز مشاوره مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن) تماس بگیرید. کارشناسان ما پاسخگوی تمامی سوالات و مشکلات شما خواهند بود.
🟩 مراحل آموزش ثبت چک بانک کشاورزی عبارتند از:
🟢 به عنوان نخستین گام لازم است تا وارد «سامانه صیاد (پیچک) – اینترنت بانک کشاورزی» شوید. برای ورود به این سامانه عبارت ذکر شده را در قسمت جستجوی مرورگر خود نوشته و جستجو کنید. این سامانه که آدرس الکترونیکی ib.bki.ir میباشد، به عنوان اولین گزینه در نتیجه جستجوی شما نشان داده خواهد شد. هم چنین می توانید برای ورود مستقیم به صفحه بانکداری دیجیتالی این بانک آدرس ib.bki.ir را جستجو کنید.
🔹 احراز هویت از طریق شماره حساب: چنانچه روش احراز هویت از طریق شماره حساب را انتخاب کرده اید، لازم است تا اطلاعات خواسته شده (کد ملی/ شناسه حقوقی، شماره حساب و شماره تلفن همراه «توجه داشته باشید که شماره تلفن می بایست به نام صادر کننده چک باشد.») را در کادر های نشان داده شده وارد کنید. سپس لازم است تا کد امنیتی نشان داده شده در تصویر را وارد کنید و در نهایت نیز بر روی گزینه «ارسال كد اعتبار سنجی» کلیک کنید.
💡 نکته: توجه داشته باشید که در قسمت شماره حساب لازم است تا شماره حسابی را که بر روی چک درج شده است، وارد کنید.
🔹 احراز هویت از طریق شماره کارت: روش دوم انجام احراز هویت سامانه بانک داری دیجیتالی بانک کشاورزی از طریق شماره کارت است. در این روش نیز لازم است تا اطلاعاتی چون شماره كارت، CVV2، تاریخ انقضای كارت بر اساس ماه و سال و در نهایت رمز اینترنتی (رمز دوم كارت) را در کادر های مشخص شده، وارد کنید. پس از وارد کردن کد امنیتی نشان داده شده در تصویر بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید.
💡 نکته: چنانچه روش دوم را برای احراز هویت انتخاب کرده اید، نیازی به دریافت کد اعتبار سنجی نخواهید داشت و به صورت مستقیم وارد پنل کاربری خواهید شد و می توانید سایر مراحل آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را طی کنید.
🟢 با طی کردن مراحل فوق و انجام احراز هویت، وارد پنل کاربری خود در سامانه صیاد بانک کشاورزی خواهید شد. در این صفحه می توانید تمامی خدمات ارائه شده توسط این بانک را در حوزه چک صیادی مشاهده کنید. با کلیک بر روی گزینه «ثبت چک» می توانید چک خود را ثبت کنید. در زمان ثبت چک حتما به اطلاعاتی چون مبلغ چک، تاریخ آن و اطلاعات گیرنده توجه ویژه داشته باشید تا تمامی اطلاعات به درستی در سامانه ثبت شوند.
🟢 با طی کردن تمامی مراحل فوق، آموزش ثبت چک بانک کشاورزی به اتمام می رسد. توجه داشته باشید که در صورت داشتن سوال می توانید با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن) تماس بگیرید و یا سوالات خود را در قسمت کامنت برای ما بنویسید. کارشناسان ما تمامی سوالات شما را پاسخ خواهند داد.
برای اطلاع از چگونگی ثبت چک صیادی بانک صادرات بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
آموزش ثبت چک بانک کشاورزی – چک دریافتی
در بخش فوق آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را مشاهده کردید. با طی کردن مراحل فوق به سادگی می توانید چک خود را در سامانه صیادی ثبت کنید و به دریافت کننده چک، تحویل دهید بدون اینکه هیچ مشکلی در پاس شدن چک رخ دهد. ولی اگر شما تحویل گیرنده چک باشید، چه کاری لازم است انجام دهید؟ چگونه می توان نسبت به ثبت چک دریافتی بانک کشاورزی اقدام کرد؟ در این بخش آموزش ثبت چک دریافتی بانک کشاورزی را ارائه خواهیم داد.
توجه داشته باشید که طی کردن این مراحل توسط فرد دریافت کننده چک الزامی است؛ چرا که در صورت عدم تایید چک توسط فرد گیرنده آن حتی در صورتی که فرد صادر کننده در سامانه صیاد چک را ثبت کرده باشد، امکان پاس شدن چک وجود نخواهد داشت. به دلیل اهمیت این موضوع، توصیه می کنیم تا حتما آموزش تصویری نحوه تایید چک دریافتی در سامانه صیادی بانک کشاورزی را که در این بخش ارائه شده است، مشاهده کنید.
💡 نکته: مراحلی که برای تایید چک دریافتی لازم است طی کنید تا حد زیادی مشابه آموزش ثبت چک بانک کشاورزی است؛ به همین دلیل در این بخش تصویر برخی از مراحل را ارائه نکرده ایم و برای مشاهده راهنمای تصویری می توانید به تیتر «آموزش ثبت چک بانک کشاورزی» مراجعه کنید.
✅ مراحل تایید چک دریافتی در سامانه صیادی بانک کشاورزی عبارتند از:
🔸 در نخستین گام لازم است تا وارد سامانه صیادی بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی ib.bki.ir شوید. (برای مشاهده راهنمای تصویری به بخش قبلی مراجعه کنید.)
🔸 در مرحله بعدی پس از ورود به صفحه اصلی سامانه بانک داری دیجیتالی بانک کشاورزی همانند تصویر زیر صفحه ای را مشاهده خواهید کرد. برای ورود به پنل کاربری خود لازم است تا یکی از دو روش (از طریق شماره حساب و یا از طریق شماره کارت) نشان داده شده در این صفحه را انتخاب کنید و سپس مراحل احراز هویت را سپری کنید. (برای مشاهده جزئیات بیشتر به بخش آموزش ثبت چک بانک کشاورزی مراجعه کنید.)
🔸 پس از این که مراحل احراز هویت را طی کردید و وارد پنل کاربری خود در سامانه صیاد بانک کشاورزی شدید، می بایست از میان خدمات ارائه شده، بر روی گزینه «تایید چک» کلیک کنید. سپس با وارد کردن شماره چک و تایید اطلاعات آن، فرآیند تایید چک دریافتی در سامانه صیادی به اتمام خواهد رسید.
🔸 با اتمام مراحل فوق چک دریافتی شما در سامانه بانک کشاورزی مورد تایید قرار خواهد گرفت و دیگر مشکلی از بابت پاس شدن چک از جانب شما (تحویل گیرنده چک) رخ نخواهد داد.
برای اطلاع از چگونگی استعلام چک صیادی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
نحوه انتقال چک صیادی در سامانه صیاد بانک کشاورزی
با تغییر قوانین صدور چک در اردیبهشت ماه سال 1400، قوانین بسیاری نیز مورد تغییر قرار گرفت چرا که آن قوانین در مورد دسته چک های قدیمی بودند و نه چک های صیادی. یکی از قوانینی که تغییر یافت، نحوه انتقال چک صیادی بود. در گذشته چنانچه فردی قصد داشت تا چک را به شخص دیگری منتقل کند، می بایست با پشت نویسی کردن چک و امضای آن (بدون خط خوردگی)، چک را به شخص دیگری انتقال می داد.
ولی با بروز شدن و تغییر یافتن نحوه صدور چک (چک صیادی) روش انتقال چک نیز تغییر کرد. چنانچه چک شما از نوع صیادی باشد و قصد انتقال آن را به شخص دیگری داشته باشید، می بایست وارد سامانه صیادی بانک مربوطه شده و انتقال چک را ثبت کنید. برای انتقال چک نیز مانند آموزش ثبت چک بانک کشاورزی لازم است تا وارد سامانه بانکداری دیجیتالی شده و پس از احراز هویت و ورود به پنل کاربری، گزینه «انتقال چک» را انتخاب کنید. در زمان انتقال چک و وارد کردن اطلاعات حتما به اطلاعات شخص گیرنده توجه کنید تا تمامی اطلاعات به درستی درج شده باشند.
💡 نکته: چنانچه شخص دیگری چک صیادی را به شما انتقال داده باشد، لازم است تا به سامانه صیادی بانک مربوطه مراجعه کنید و انتقال چک را تایید کنید. در صورت عدم انجام این مرحله، در زمان پاس کردن چک با مشکل مواجه خواهید شد.
برای اطلاع از چگونگی رفع ممنوع الخروجی چک برگشتی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
روش های استعلام گیری از چک صیادی
پس از اینکه چک صیادی را از شخص دیگری دریافت کردید، حتما نسبت به استعلام گرفتن از آن اقدام کنید. در این بخش روش های مختلف استعلام گیری از چک صیادی را توضیح خواهیم داد. به صورت کلی برای استعلام گرفتن از چک صیادی می توانید از طریق اینترنت بانک یا اپلیکیشن های بانکی اقدام کنید ولی اگر به اینترنت یانک یا اپلیکیشن بانکی دسترسی ندارید، روش های دیگری نیز برای استعلام گرفتن از چک وجود دارد که عبارتند از:
🔺 استعلام گرفتن از سایت بانک مرکزی: با مراجعه به سایت بانک مرکزی به نشانی cbi.ir می توانید پس از وارد کردن شناسه 16 رقمی چک خود، از آن استعلام بگیرید.
🔺 استعلام گرفتن چک با پیامک: برای استعلام گرفتن از چک از طریق پیامک تنها لازم است تا شناسه 16 رقمی را که روی برگه چک درج شده است، بدون هیچ کلمه اضافه ای به شماره 701701 ارسال کنید.
🔺 استعلام گیری چک از طریق اپلیکیشن های موبایل: برای استعلام گیری از طریق اپلیکیشن های گوشی هوشمند مانند ساد 24 یا آپ می توانید شناسه 16 رقمی درج شده روی چک را در قسمت استعلام گیری وارد کنید و یا از طریق اسکن بارکد چک، از وضعیت چک صیادی خود مطلع شوید.
🔰 در بعضی از روش های استعلام چک صیادی، نتیجه نهایی به صورت نشان دادن یک رنگ، به اطلاع فرد استعلام گیرنده می رسد. معنی رنگ های نشان داده در وضعیت های مختلف چک عبارتند از:
🔹 سفید: به معنای این است که صادر کننده چک سابقه چک برگشتی ندارد یا در صورت وجود سابقه، همه آن ها را رفع کرده است.
🔹 زرد: به معنای این است که صادر کننده چک فقط یک چک برگشتی یا حداکثر 5 میلیون تومان تعهد برگشتی دارد.
🔹 نارنجی: به معنای این است که صادر کننده چک 2 تا 4 مورد چک برگشتی یا حداکثر 20 میلیون تومان تعهد برگشتی دارد.
🔹 قهوه ای: به معنای این است که فرد صادر کننده 5 تا 10 چک برگشتی یا حداکثر 50 میلیون تومان تعهد برگشتی دارد.
🔹 قرمز: به معنای این است که صادر کننده چک بیشتر از 10 فقره چک برگشتی دارد یا متعهد به پرداخت بیش از 50 میلیون تومان است.
برای اطلاع از چگونگی رفع مشکل فراموشی رمز اینترنت بانک کشاورزی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار پیرامون چک صیادی بانک کشاورزی
📢 چک های غیر صیادی تنها تا 6 ماه آینده و فقط در بانک صادر کننده نقد می شوند:
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: چک های غیر صیادی باقی مانده در کشور، تنها تا 6 ماه دیگر و فقط در بانک صادر کننده چک می توانند نقد شوند و امکان نقد شوندگی در دیگر بانک ها را ندارند.
یکی از ابزار های مهم پرداخت چک است، اما در سال های اخیر، چک اعتبار خود را از داده بود و موجب ایجاد مشکل برای مردم و کسب و کارها شده بود و بسیاری از پرونده ها در دستگاه های قضایی مربوط به افرادی بود که به اصطلاح چک بی محل داشتند.
«مهران محرمیان» معاون فناوری های نوین بانک مرکزی اظهار داشت: صدور و وصول چک در سال های گذشته در فرآیند خاصی انجام می شده و شفاف نبوده است.
محرمیان بیان کرد: در فرآیند چک های دیجیتال که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، چک باید در سامانه چکاد و به کمک گوشی تلفن همراه یا رایانه ثبت شود و طبیعی است که بسیاری از افراد به خصوص مردم ما در شهرستان ها با فرآیند کار آشنا نباشند.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: برای رفع مشکلاتی از این دست، بانک ها را ملزم کردیم که نرم افزار های خود را برای کاربر های مهمان نیز فعال کنند و مهم تر اینکه ثبت چک را به نرم افزار های دیگر منتقل کردیم و امکان ثبت چک در اپلیکیشن های بزرگ فراهم کردیم.
وی گفت: رصد های دقیقی در این موضوع داریم و افراد می توانند شکایت خود در این خصوص را ثبت کنند و از سوی دیگر تمام شعب بانکی در سراسر کشور وظیفه دارند برای ثبت چک مشتریان خود اقدامات لازم را انجام دهند.
خلاصه مقاله آموزش ثبت چک بانک کشاورزی
با مشکلات ایجاد شده در خصوص چک های برگشتی و چک های بی محل، قانون جدیدی توسط نمایندگان مجلس به تصویب رسید که به موجب آن می بایست زین پس تمامی افراد چک های خود را در سامانه صیادی (پیچک) ثبت کنند. بانک کشاورزی نیز به عنوان بانکی پیشرو در ارائه خدمات اینترنتی، سامانه بانک داری دیجیتالی بانک کشاورزی را به نشانی اینترنتی ib.bki.ir راه اندازی کرد تا زین پس مشتریان آن بتوانند با مراجعه به این سامانه به صورت غیر حضوری نسبت به ثبت، تایید و استعلام چک صیادی خود اقدام کنند. در مقاله فوق می توانید آموزش ثبت چک بانک کشاورزی را در سامانه صیادی مشاهده کنید.
با مراجعه به اینترنت بانک، بانک کشاورزی می توانید پس از گذراندن مراحل احراز هویت به دو روش با شماره حساب و یا شماره کارت، نسبت به ثبت چک صیادی خود اقدام کنید. هم چنین در مقاله فوق می توانید نحوه انتقال چک صیادی و نیز نحوه ثبت چک دریافتی را در بانک کشاورزی مشاهده کنید. کاربران گرامی توجه داشته باشید که پس از مطالعه دقیق مقاله فوق می توانید در صورت داشتن سوال و یا بروز خطا در مراحل آموزش ثبت چک بانک کشاورزی با متخصصان خبره مجموعه مشورت به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید. کارشناسان ما حتی ذر روزهای تعطیل نیز از ساعت 8 صبح الی 12 شب پاسخگوی سوالات شما کاربران گرامی هستند.
هم چنین می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاه برای ما نوشته و ارسال کنید. در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی سوالات شما کاربران گرامی خواهند بود.
برای دانلود پی دی اف کامل مقاله آموزش ثبت چک بانک کشاورزی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
سوالات متداول
چگونه می توان به سامانه ثبت چک صیادی بانک کشاورزی وارد شد؟
متقاضیانی که قصد ورود به سامانه بانک کشاورزی را برای ثبت جک صیادی دارند، می بایست از طریق اینترنت به سامانه بانک کشاورزی به نشانی اینترنتی bki.ir مراجعه کنند. پس از ورود به صفحه اصلی لازم است تا از طریق بخش بانک داری غیر حضوری، گزینه «سامانه صیاد (پیچک)» را انتخاب کنید.
چگونه می توان چک دریافتی را در سامانه صیاد بانک کشاورزی ثبت کرد؟
متقاضیانی که قصد ثبت چک دریافتی را در سامانه صیاد بانک کشاورزی دارند، می بایست پس از وارد شدن به صفحه بانکداری دیجیتال بانک کشاورزی نسبت به احراز هویت از طریق شماره حساب یا شماره کارت خود اقدام کنند و سپس برای تایید چک در پنل کاربری خود اقدا کنند.
چگونه می توان در سامانه صیاد بانک کشاورزی چک انتقال داد؟
برای انتقال چک در سامانه صیاد بانک کشاورزی ابتدا لازم است تا به سامانه صیاد وارد شوید و پس از گذراندن مراحل احراز هویت خود با شماره حساب یا شماره کارت، اطلاعات چک و مشخصات گیرنده را به صورت کامل وارد کنید. بدین طریق می توانید چک صیادی خود را به شخص دیگری انتقال دهید.
دیدگاه ها